JYJ in Busan och cover dances at Dream Concert

Vi är fortfarande i Busan och har haft lite svårt att fokusera på annat än att vara i Busan. Eftersom vi inte kommer tillbaka till Seoul förrän sent i morgon kväll slänger vi upp lite snabba uppdateringar. Längre och mer utförligt inlägg om helgen kommer senare. Framförallt kommer vi att återkomma med ett antal fancams för att:

1) Vi fick biljetter till JYJs konsert i lördags. Vi fick jättebra biljetter. Vi satt nära och såg väldigt bra. Det var fint. JYJ var fina. Alla fans var fina. Havet av röda lightsticks var fint. Vi kände oss som en del av något stort och fint. Väldigt väldigt fint. Allting var så fint att vi:

2) Fixade biljetter till söndagen också. Hehe. Vi gick, liksom de flesta andra fans vi träffade, på båda konserterna. På söndagen var JYJ nästan ännu finare (verkade lyckligare). Åh.

3) I helgen gick SMTown Paris av stapeln. Det gör fortfarande ont i magen när vi tänker på att vi missade det. Framförallt gör det ont att missa något så historiskt för k-pop. På samma gång kändes det också bisarrt att veta att konserterna var typ samtidigt som de vi var på. På vilka tre killar fick publiken att gråta när de sjöng och rappade om hur de blev behandlade under tiden på SM. Ena sekunden känner vi att vi borde bojkotta SM. Andra sekunden hoppar vi lyckliga på stolarna när vi ser den här teasern (video=sjukt snygg, låt= hm). ÅH DET ÄR SÅ SVÅRT. Vi återkommer ständigt till det här. Dubbelheten blir aldrig lättare.

Och mer:

I fredags sändes Dream Concert där vi var med i intro-numret. Att se oss själva dyka upp på ett Youtube-klipp var både läskigt och roligt. J syntes mycket och länge i närbild. Vi båda syntes skutta lite awkward till Sorry Sorry. Som inledning på Dream Concert liksom. Hela grejen är fortfarande så märkligt och fantastiskt på samma gång att det inte känns på riktigt. Även om vi lite vill dö av pinsamhet när vi ser det här (J tycker att det syns hur generad hon är när kameran zoomar in henne i början) är det fortfarande så sjukt, bisarrt och coolt att vi fått vara med om det att vi egentligen inte borde få skämmas:

Vi återkommer med mer om helgen, fancams och märkliga känslor runt saker som man inte riktigt vet hur man ska hantera. /e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till JYJ in Busan och cover dances at Dream Concert

  1. emelie skriver:

    Fan va coolt! O___O Det där ska ni ju inte skämmas för utan vara stolta! Hur många svenska fans har dansat på samma scen som sina idoler? xD Jag tror jag precis har blivit er fangirl nu… ^^

  2. Pingback: Jag vet att det kommer att bli perfekt! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.