Autografer, Beast, Allkpop och Busan

Vi kom just hem från M! Countdown där vi bland annat såg Beast vinna triple-crown med Fiction. (Fiction är fortfarande det bästa vi hört på väldigt länge och live gör de den så extremt bra att vi inte vet hur vi ska beskriva det. Vi är sjukt lyckliga över att ha fått se dem igen.) Stora delar av dagen (från typ 5-6 imorse) har gått åt till att köa utanför studion och just nu är vi så trötta att vi har svårt att tänka klart men vi vill ändå berätta lite om vad som händer just nu:

Tidigt imorgon åker vi till Busan och stannar där tills på tisdag. Förhoppningsvis kommer vi att se JYJ, annars kommer vi att se fans och en stad vi är nyfikna på. Vi försöker att hålla förväntningarna nere för att inte bli besvikna både om vi får biljetter och inte gillar det vi ser eller om vi inte får biljetter.

I dag såg vi oss själva på Allkpop, mest är det Johanna som syns men vi är båda med. Vi dansar Sorry Sorry och Mirror Mirror på bilder med andra coverdansare från Dream Concert. Själva artikeln handlar mest om en annan coverdanstävling som samma organisation som fixade att vi fick dansa ordnar. Det är extremt märkligt att se sig själv på en sida där vi brukar se våra idoler. Titta! (Johanna syns just nu även på förstasidan på Allkpop.)

I går sa vi hejdå till våra vänner Tor och Elin (Seoulwut) som har åkt hem till Sverige (mycket sorgligt). De hade med sig en låda med diverse saker som blivit över när de packade. Det var många skivor som de hade fått gratis på olika sätt. Bland dem fiskade Elin upp en svartvit singel med två män som slåss eller dansar i vitt damm och två svarta autografer på och gav den till Johanna som skrek rakt ut. Johanna är härmed ägare av en KEEP YOUR HEAD DOWN-singel signerad av två av de bästa idolerna någonsin. Johanna är också sjukt tacksam, både till Elin som avstod från den själv och, till Seoulwut som trots att Johanna insisterade på att skivan nog kunde vara värd en del pengar ändå ville skänka bort den. Tack!

Hm, det var ungefär det. Vi hoppas på att ha internet även i Busan men chansen finns att vårt rännande efter JYJ kommer att ta över. Vi är tillbaka i Seoul med garanterat internet på tisdag. Tills dess har vi kanske också smält alla dagens intryck från M! Countdown som förutom Beast (som var i sitt esse med fanservice. Herregud vad de kramade och pillade på varandra och vinkade till fansen, lycka) bland annat innefattade en mimande och dansande Kim Hyun Joong (eftersom hans delar var förinspelade tidigare under dagen. Lite startucked blev vi men inte golvade), Baek Ji Young och Jang Woo Hyuk (den före detta H.O.T-medlemmen). Jang Woo Hyuks låt släpptes för ett tag sedan och vi gillade den. Dess fantastiska storhet förstod vi dock inte förrän idag. Misstänker att vi kommer att få en allvarlig fix. Titta på dansen! OMG.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Autografer, Beast, Allkpop och Busan

 1. Shikshin skriver:

  Såg bilden på er på AKP och blev helt starstruck! Tänkte ”vänta lite..är det inte…” och såg Sveriges flagga på tröjan 😀

 2. Diana skriver:

  Nu vet jag äntligen vem det var som hade svenska flagan på dream concert! 😀
  Har försökt hitta vem det var jätte länge nu, och nu hitta jag er. 😀

  Jätte bra blogg och jag fattar inte att ni såg Taemin!<3
  Jag vill bo i korea igen :'c

Kommentarer är stängda.