Sexscener med pojkbandsstjärnor

I dag insåg vi att det taiwanesiska pojkbandet Fahrenheit är på besök i Sydkorea. Vi hade glömt bort dem igen, vi gör det lite då och då, och blir alltid lika chockade när vi kommer på dem och kollar upp vad de arbetar med. Senast det hände hade de släppt den lite för superheta videon till Super Hot. Den här gången har Aaron försökt få till en perfekt sexscen med Serena från tjejgruppen SHE. Calvin har typ berättat att han är ihop med en kändistjej som det länge ryktats om att han träffar. Wu Chun har lämnat sin roll i Absolut Boyfriend och blivit ersatt av Jiro som därmed hamnat i den här situationen med Goo Hye Sun. (OBS Jiro ska endast ha ett par hudfärgade kalsonger på sig när den här bilden togs vilket enligt alla intervjuer jag läst var extremt genant för de inblandade):

Många skandalösa nyheter: Sexscen!!! Flickvän!!! Ersätta varandra i ett drama!!! Endast hudfärgade kalsonger!!! Jag fattar inte hur vi har kunnat missa dem. De har även hunnit med diverse aktiviteter på egen hand vilket göra att de ryktas om en splittring (vilken de naturligtvis tillbakavisar): Aaron har släppt ett soloalbum som enligt honom själv ska vara mycket känslofullt, Calvin har skrivit en bok, Jiro håller på att spela in en film och Wu Chun jobbar vidare med Fitness Zone-aktviviteter. Om någon är intresserad av mer detaljer om Fahrenheits bravader går det att läsa här under bland annat rubriken: Aaron Yan’s 5 step to score a perfect in Sex scene with Serena. Vet ni inte vilka Fahrenheit är brukar de se ut och låta ungefär så här: /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sexscener med pojkbandsstjärnor

  1. Ellen skriver:

    Haha har också glömt dessa. Var helt galen i dem för några år sedan. Tycker dessvärre att de är bättre som skådespelare än sångare. Tyvärr..
    Alla ser otroligt bra ut och det tycker jag passa bättre i en film.

    • dancingonourown skriver:

      Ja, alltså innan vi upptäckte k-pop var vi lätt besatta av fenomenet Fahrenheit särskilt deras dramaserier. Men de kan ju som sagt inte sjunga och dansa särskilt bra så när DBSK och koreanska serier kom in i mitt liv bleknade Fahrenheit ganska snabbt. Gillar dock lite att alla utom en är äldre än mig och fortfarande ser bra ut. Och To Get Her med Jiro är fortfarande en av de bästa serierna jag sett. /j

Kommentarer är stängda.