En kändis utan kameror runt sig

I går var första gången vi sprang på en kändis som inte hade filmkameror runt sig utan som bara var ute och gick på gatan. (Om vi inte räknar den där gången när vi trodde att vi såg Yoo Ah In på ett fik men inte vågade glo tills vi fick det bekräftade för att killen började glo tillbaka väldigt intensivt. Eh. Töntar. Nu får vi aldrig veta om det var han.)

Den här kändisen är inte en av mina favoriter, inte någon jag är svag för, faktumet gjorde att jag vågade glo tills jag var helt säker att det faktiskt var kändisen (fast han tittade tillbaka som om han förstod att jag kände igen honom). När han hade passerat viskade jag till Elin att vi just passerade en kändis. Hon vände sig om och tittade på hans ryggtavla.     – Shindong, bekräftade hon bara genom att se hans kläder, kroppsbyggnad och frisyr.

Vi är säkra på att Shindong promenerade runt med två kompisar (eller managers) nära Ewha Womans University i ganska styliga kläder i går vid sex-tiden. Vi blev inte direkt starstruck men väldigt fascinerad över att man bara kan möta SM Entertainments artister så där på stan helt plötsligt. Lite intressant var det också att se honom irl (han är sig lik), han är (ju trots att han uttalat sig om att han tycker att tjejer, till skillnad från killar, bör vara smala) en av medlemmarna i ett band jag tittat väldigt mycket på: Super Junior.

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.