Dream Concert behind the scene

Det är väldigt svårt att veta var vi ska börja i det här inlägget. Det är så mycket som vi skulle vilja berätta att allting liksom bara blir en röra i våra huvuden. Vi dansade alltså coverdanser på Dream Concert och spenderade fredag kväll och hela lördagen på World Cup Stadium i Seoul. Vi såg många stjärnor öga mot öga. De viktigaste händelserna förutom att stå inför en arena full av jublande människor tror vi var de här:

På fredagen repade vi på scenen för första gången. När vi var färdiga och gick av den mötte vi först U-Kiss på gräset framför scenen. Dongho bockade artigt och nyfiket mot oss. Vi reagerar båda instinktivt med att bocka tillbaka. Eli säger – Hi guys! glatt och vi mumlar tillbaka. Det känns konstigt, men kanske inte så konstigt som man skulle kunna tänka sig.

När de har passerat får vi syn på en annan grupp med unga män en liten bit längre bort på gräsmattan: BEAST!!! Vi står stilla och råglor. Några av dem glor tillbaka, nu känns allting extremt konstigt, mest tittar Doojoon. Johanna har aldrig direkt tyckt att han är intressant men det är lite som när vi såg Yonghwa, helt oväntat starstrucked. Doojoon är helt enkelt väldigt snygg irl, mindre manlig men ändå inte en ung pojke. Eh ja, hela Beast är väldigt snygga, välklippta och välklädda med skinande hy. Vi misstänker att deras bolag nyligen har gett dem alla någon typ av mycket lyckad skönhetskur, för så här snygga har de väl inte varit innan på fancams och behind the scene? De går senare förbi oss i en korridor extremt nära utan smink. Några andra i vår grupp vågar reagera mer som fangirls än vi och medlemmarna skyndar lite nervöst förbi. Den enda som tar det lugnt är Junhyung. Han går långsamt förbi och skriver sms utan att verka stressa upp sig över att fangirls när som kan flyga på honom. Perfekt ser han ut. Perfekt, men väldigt ung.

Därefter går vi in på toaletten för att prova våra kläder. Därinne står 5Dolls. De tittar på oss men inte, hm, lika artigt och trevligt som vissa andra tvärtom. Dagen efter står de dock vid scenen när vi ska uppträda. Kanske var de bara trötta dagen innan eftersom de nu glatt gör fighting! med oss. På vägen ut från toaletten möter vi hela Kara, bara sådär passerar de oss och vi glor igen.

Dagen efter kommer vi till arenan tidigt på morgonen. Under dagen övar vi och ser samtliga rehearsals. Precis som vi skrev igår var vissa lågt ifrån, andra nära (beroende på hur och var vi var tvungna att träna). Det för oss mest omvälvande nära uppträdandet är 2PM. De har kepsar på sig för att skydda sig mot solen och kanske eventuella fancams eftersom de är osminkade och bleka. Vi har inte sett dem irl innan. Nu sitter vi på stolar precis framför scenen med typ 30 stycken andra och ser dem uppträda. De är väldigt proffsiga och håller bara igen lite trots att det är genrep. Taecyeon har sin keps bak och fram, han, Junho och Chansung tittar mest på oss och uppträder som om vi var en publik som betydde något fast vi bara är 30 personer. Nichkhun gömmer sig mest i sin keps och verkar hålla igen men nickar trevligt och småler mot oss innan han går av scenen. Vi misstänker att Nichkhun är överarbetad eller sjuk, hans bleka uppenbarelse gjorde oss nästan lite oroliga. I övrigt var dagen redan så surrealistisk att 2PMs närvaro eller det faktum att F.T. Islands Hongki satt en bit bakom Elin och väntade på sin tur att repa inte gjorde oss så snurriga som man skulle kunna tänka sig att vi borde blivit.

När Changmin och Yunho kommer ut bredvid scenen snurrar det dock till rejält i våra huvuden. En av våra ledare säger att vi får sitta kvar och titta medan de uppträder men sedan ångrar han sig. Vi missar mycket snöpligt deras genrep eftersom vi ska öva på scenen efter dem och blir manade att ställa oss bakom den precis när de börjar sjunga. Vi står på en rad bakom scenen medan hela F.T. Island kommer nerstressande (glada, nyfikna och hälsande) och vi hör Changmin och Yunho sjunga i bakgrunden. När de är klara KOMMER DE OCKSÅ UT DÄR VI STÅR. De går förbi en decimeter ifrån oss. Det är andra gången vi ser dem på nära håll. Changmin tittar proffsigt på oss alla en efter en, nickar och säger anyånghaseyå! Därefter kommer Yunho ner för trappan. Han är lite mer stressad men ler artigt. (Vi återkommer till händelsen mer detaljerat senare.)

En lustig sak var U-Kiss. Vi sprang seriöst på U-Kiss konstant. Tillslut kändes det nästan som om vi kände dem. Kevin började bli glad av att se oss och var helt HI! varje gång vi träffade på dem. Vi stod omringade av ett jätteglatt U-Kiss som skrek fighting! och peppade oss när vi skulle upp på scenen. Elin gjorde en privat liten fighting med Kiseop och Johanna förde en handspråkskonversation med Eli. De slutade liksom bli k-popstjärnor och blev bara ett glatt ungt killgäng som hängde runt och på en scen.

Efter att vi hade uppträtt och applåderat in programledarna (Goo Hara från Kara, Kim Heechul från Super Junior och Song Joongki) fick vi efter lite tjafs se konserten. På vägen ut lyckades Elin lite hysteriskt och pytte pinsamt förklara för en vakt att vi fick gå in på området. Bredvid oss under den engelsk/koreanska konversationen står en grupp jättesmala tjejer i röda kläder som vi är för stressande för att titta ordentligt på men som vi precis innan vi får gå vidare inser är T-ara.

I lobbyn springer vi först förbi Yunho igen, som vankar fram och tillbaka i sina scenkläder och sedan nästan rakt in i en till ung kort och perfekt kille. TAEMIN. Taemin. HERRE VI VET INTE VAD VI SKA SKRIVA. Han står plötsligt där extremt nära och pratar och spexar med några dansare. Han har sina scenkläder på sig och ler lyckligt och vackert. När han ser att lobbyn fylls med utländska coverdansare som glor storögt på honom försvinner han dock in i sin loge ganska snabbt och det blir inget hälsande men vi ler lyckliga ändå.

OK. Det var backstage. Ungefär. Slutsats: Beast, Changmin&Yunho och Taemin= Högsta starstrucked effekt på oss. Och vi har säkert missat något viktigt (Typ Eru glor på Johanna för att han antagligen känner igen henne från Music Core-publiken.) Återkommer snart med konserten. /e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Dream Concert behind the scene

 1. Julyssa skriver:

  OMG OMG OMGGGGGGG

 2. hanna skriver:

  omg HUR hände detta!?!?!?!?!

  • dancingonourown skriver:

   @hanna Det hände för att en kompis till oss som varit mycket i Seoul såg att en av hennes kompisar som jobbar på Visit Korea Year sökte efter människor som såg internationella ut och gillade k-pop + att dansa. Hon tipsade om oss och skickade länken till vårat ENSAMDANS-projekt. De tyckte att vi passa in på det de sökte: människor från hela världen som kunde dansa coverdanser under inledning till Dream Concert. Så vi fick tillsammans med 29 andra människor från hela världen göra det. Eh!

 3. Tina skriver:

  *mållös*

 4. Olivia skriver:

  Detta är helt sjukt, vilken tur ni har där borta i seoul! Avundsjuk men ändå glad för er skull ^^

 5. Hanna skriver:

  Så j’vla coolt!!! hoppas dansen går bra och att allt blir amazing! kram kram
  Hanna

 6. ninna83 skriver:

  Riktigt riktigt coolt!!! Har inte ens ord hhaha!
  Skit kul helt enkelt^^

 7. dancingonourown skriver:

  @alla DET ÄR COOLT, SKITKUL, AMAZING, OMG, VI VET INTE VAD VI SKA SKRIVA. Tror aldrig att vi kommer att vara med om något så bisarrt och lyckosamt mer i våra liv. /e och j

 8. Lotta skriver:

  ÅÅÅH! Jag är inte aaaalls avundsjuk på er 8-)… Hahah. Men shit! Vilken upplevelse!

  Tack för att ni delar med er!

 9. Anonym skriver:

  Hur lång var Taemin??

  • dancingonourown skriver:

   Oj, jag hade missat att vi skrivit ordet kort i inlägget. Jag och Johanna har lite olika uppfattning om det eftersom vi är olika långa själva. Jag skulle säga att han är typ 177-178 (ungefär som hans profil säger). /e

 10. Pingback: Frälst av ett utseende? | Dancing On Our Own

 11. Pingback: Jag vet att det kommer att bli perfekt! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.