Performing on Dream Concert

För lite mer än en vecka sedan höll vi på och hetsade över hur vi skulle skaffa biljetter till Dream Concert. Det var panik ett tag. Nu så här dagen efter konserten (den var alltså igår kväll) kan vi säga att vi lyckades ta oss in på Dream Concert. Vi kan säga att det är därför vi har varit lite frånvarande ett tag. Vi såg nämligen inte bara konserten. Vi uppträdde på den också. Precis. Under veckan har vi övat danscovers och igår dansade vi på scenen inför cirka 30 000 människor på World Cup Stadium i Seoul.

Vi har inte riktigt återhämtat oss ännu. Allt som har hänt är så bisarrt, konstigt, fantastiskt och hjälp på en och samma gång. Ett längre och mer utförligt inlägg kommer men i stora drag har vi dansat k-popcovers som intro till hela konserten. Tack vare Anna som tipsade om oss och ensamdanserna stod vi tillsammans med 29 andra coverdansare från olika delar av världen igår kväll på samma scen som många k-popstjärnor inför mängder av k-popfans. Vi har sett rehearsals (några långt ifrån där vi lyckades ta fancams, se nedan) andra extremt nära inpå där det var kameraförbud (b la 2PM, U-Kiss, Kara och F.T. Island). Vi har sprungit på artister i korridorerna (b la Taemin, Changmin&Yunho, Beast, IU och T-ara). Vi har stått en halvmeter från Kim Heechul och Song Joongki på scenen. Vi har sett en konsert med typ de bästa framträdandena vi någonsin sett (b la: ÄNTLIGEN SHINee).

Vad vi inte har sett än är filmen av hur vi nervöst och fumligt dansar (b la Keep Your Head Down och Mirror mirror).

Den senaste veckan har varit fruktansvärt intensiv. De senaste dagarna helt sjuka ur två k-popfans från Sveriges perspektiv. Vi måste smälta det lite mer. Vi återkommer.

(De här räknas som Video Diary 10 och 11.)

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Spazz, Videodagbok och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Performing on Dream Concert

 1. thefutureisidol skriver:

  Ja herregud, jag vet inte vad jag ska säga. Eller, hah det här är så himla roligt. Puss och kram.

 2. Julyssa skriver:

  JAG VILL SE VIDEON NÄR NI DANSAR!!’
  Dumma iPhone lät mig inte streama annars hade jag sett det live TT__TT

 3. Ayla skriver:

  Sjukt sjukt sjukt, helt underbart! Längtar till mer info, är så glada för er skull, och att ni vågade göra det!

 4. ninna83 skriver:

  Drar in en kommentar här också^^
  Men så HÄFTIGT!! Som sagt jag hade ALDRIG gjort det haha ni är grymma!
  Hur länge ska ni stanna i Seoul?

 5. hanna skriver:

  … I’m speechless o_o

 6. dancingonourown skriver:

  @futureisidol JA! Vi vet inte heller vad vi ska säga. DET ÄR BARA SÅ KONSTIGT.

  @Julyssa Fattar du vad rädda vi är för den videon. Eh. KBS kommer sända konserten den 10 juni. Vi går mest och nojjar och önskar att vi blir bortklippta.

  @Ayla SJUKT är ordet!

  @ninna83 TACK! Vi kände oss dock mer rädda än grymma innan och under uppträdandet. Hehehhehehe, men vi är lite stolta att vi klarade av det. Vi har velat ett tag om vi ska stanna till sista juni eller sista juli men måste lämna besked till vår hyresvärd imorgon så det är dags för ett beslut. Men det finns så många för och mot argument att vi har svårt att sortera dem.

  @hanna Vi vet, som sagt, inte heller vad vi ska säga.

  /e och j

Kommentarer är stängda.