SHINee Replay feat Yoona

This:

(Klicka på Youtube-symbolen)

Alla är sjukt snygga (inklusive Yoona, exklusive Onews lerskulptur). Men. Vi tycker att de hade kunnat kosta på SHINee en högkvalitetsvideo. Det går lite, hm, långsamt.

Det betyder inte att vi inte kommer titta på den tusen gånger, för det kommer vi att göra. /e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till SHINee Replay feat Yoona

 1. Mis skriver:

  Först blev jag besvärad över hur snygg jag tycker att Taemin är i sin Ramoneströja. De scenerna har öht jättebra styling. Vill se mer crust och mindre pasteller på deras byxor. Men sen börjar man ju undra varför Taemin måste vara i fokus HELA TIDEN, även om han dansar fantastiskt osv. De måste gjort någon marknadsundersökning i Japan eller något…
  Blir även frustrerad av att Keys hår NÄSTAN är jättesnyggt. Man ser att det skulle vara det ifall han borstade det blankare.

  • dancingonourown skriver:

   Hehehehe, alltså jag besväras också men på ett ganska angenämt sätt av hur snygg Taemin är och bra på allt helt plötsligt. Han verkar liksom inte ens bli nervös när han ska sjunga länge. På Dream Concert tyckte jag personligen att han var den i SHINee som sken bäst på scenen. Han hade en sådan oväntad och extrem scennärvaro/pondus. Så jag har faktiskt inget emot att SM låter honom ta mer plats.

   Tror dock inte bara att det beror på att han är duktig att de låter honom skina mer än de andra utan att du en poäng i att Taemins utseende passar Japans smak. Jag tror (liksom säkert SM) att många kommer falla som furor för honom. Eh. Jag kanske låter min personliga smak skina igenom lite här (tänk om man var 16, då skulle jag vara så kär).

   Och OBS jag gillar pasell och crust i kombo på SHINee. /j

Kommentarer är stängda.