Please, låt MVn vara lika bra som teasern

Kim Hyun Joong är extremt charmig och en av de mest underhållande personerna jag vet. Han är typ bäst på trams-program. Som sångare och dansare är han något mer medioker. Därför hade jag inte förväntat mig något storlaget från hans solo-debut. Jag hade och har svårt att se framför mig hur han ensam lyckas fylla ut en scen med sin röst och sina rörelser. Men alltså jag kan ha fel. Jag hoppas att jag har fel. För jag gillar Hyun Joong och teasern inför solo-debuten Please ser fruktansvärt lovande ut. Den får mig att tro att jag underskattat honom. Nu sjunger han ju för sig bara en rad men musiken låter väldigt bra, miljöerna är vackra, han åmar sig duktigt och gullar mycket trovärdigt med en tjej. Är hela videon lika bra som teasern kommer jag att få en fix på den, är Hyun Joong lika bra live som teasern kommer jag att bli ett hardcore fan:


/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.