CANDY!!!

Vi är dålig på att uppdatera bloggen just nu: Ber om ursäkt. Men vi har varit och kommer att vara lite upptagna med saker som vi inte kan prata om än i några dagar. Som kompensation tänkte vi ge er CANDY!!! Ja alltså H.O.Ts gamla hit från 90-talet. Vi börjar med originalet:

Sedan rangordnar vi fem olika covers enligt vår mycket subjektiva smak. (Vi antar att många av er läsare inte kommer att hålla med oss exakt.) Vi börjar från nummer fem och räknar ner mot nummer ett. Här:

Plats nummer fem:

Plats nummer fyra:

Plats nummer tre:

Plats nummer två:

Och nummer ett (en grupp som också firar treårsjubileum idag!):


/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till CANDY!!!

 1. Ayla skriver:

  Oj oj oj, måste jus äga att jag inte håller med om teen tops placeribg, de är ju underbara men här sjunger de ju faktiskt hur surt som helst…
  Däremot kan man inte alls ifrågasätta shinees topplacering! Fy sjutton vad bra de är, det är helt sjukt, fattas ju någon dock, och onew ser faktiskt lite väl tillkämpat glad ut vid några tillfällen. Annars är mitt roligaste moment när man helt plötsligt hör en helt obekant mörkare röst sjunga som jag inte alls känner igen som shinee och inser att det är minho, MEN LÅT HONOM SJUNGA MER, det låter ju jättebra. Är faktiskt ganska kul med ett band som liksom håller på två av sina medlemmar och låter dem börja sjunga solo efter sådär tre år…

  • dancingonourown skriver:

   Ja alltså saken är ju den att vi tänkte att vi måste se till hela framförandet och gå på vår privata känsla. Och Teen Top är ju så charmiga och ogenerat tramsiga att vi vill kolla på klippet gång på gång och inte bryr oss om de falska toner, därav topplaceringen.

   OCH JA! LÅT MINHO SJUNGA MER! Och ja, jag har börjat se att Onew spelar glad lite för ofta i olika sammanhang på senaste. Även i gamla klipp där jag inte såg det förut utan trodde att han var glad på riktigt
   tidigare. Det oroar mig. /j

Kommentarer är stängda.