VAD HÄNDER med F.CUZ och Lee U?

Var på väg ut i Seoul-natten men kom lite av mig av en sjukt sorglig nyhet: Enligt Allkpop (som verkar ha säkra källor den här gången) ska Lee U lämna F.CUZ. Can Entertainment ska ha skrivit ett officiellt meddelande som säger att han typ vill göra solo-karriär och därför lämnat/blivit kickad från bandet. Vem som har tagit beslutet att lämna han själv eller bolaget är i uttalandet ytterst oklart. Jag vet inte vad jag ska tro. Är i chock.

Jag gillar F.CUZ och kallar dem ofta för k-popvärldens mest underskattade och otursdrabbade pojkband. Jag har väntat på att de ska slå igenom STORT. Nu verkar ju det inte riktigt aktuellt längre. Aaaaaaaaaaaaah, jag hatar splittrade pojkband. Titta var fina de fyra var tillsammans. Perfekta nästan. De är kan liksom både tramsa och sjunga känslosamma ballader på ett trovärdigt sätt. Det är en skam att inte deras bolag lyckas ta vara på dem med ännu bättre låtar och en mer genomtänkt image och styling:

/ Sur j

Annonser
Det här inlägget postades i Oro och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s