Sorglig fancam med U-Kiss

Vi spelade in ytterligare en fancam i torsdags av U-Kiss. Vi har tyckt att det varit jobbigt med U-Kiss. Jobbigt att det blivit smärtsamt tydligt att det går att kicka pojkbandsmedlemmar om man känner för det. Jobbigt att inse att protesterna tystnar relativt fort. Jobbigt att gruppen släpper en ny singel med nya medlemmar och att den är så bra att det inte går att värja sig. 0330 är jättebra. All heder åt U-Kiss och de nya medlemmarna. Det var kul att se dem framföra den. Att de därefter valde att framföra Man Man Ha Ni som vi båda har stark relation till var dock bara smärtsamt för oss. Alexander och Kibum ska vara med och göra den här låten. Att se de två nya fylla i deras delar kändes bara fel. Och i ärlighetens namn, hur kul kan det vara för AJ och Hoon att på ett så uppenbart sätt bara ta över de gamla medlemmarnas delar ur låten? Usch.

Varning för sorglig fancam alltså:

Dancing On Our Own’s video diary part 9

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Videodagbok och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sorglig fancam med U-Kiss

 1. Shikshin skriver:

  Jag måste vara elak och säga att jag gillar de mer nu. Inte för att de bytte medlemmar (visst, jag gillar de nya medlemmarna mer o mer) utan för att 0330 var riktigt bra, och en vändpunkt i U-KISS’ stil. Jag börjad gilla de när de promotade Shikkureo! o nu gillar jag de som sagt ännu mer. Önskar att de höll kvar Kibum och Alexander och lade till Hoon och AJ!

  • dancingonourown skriver:

   Ja alltså vi gillar också 0330 fast det känns lite problematiskt att göra det. Det är helt enkelt en väldig bra låt. Jag tänker att det hade varit smart av bolaget om de var desperata efter något nytt mer spännande att göra lite sub-grupper och testat nya stilar och grejer. Att göra något så elakt radikala som att ersätta medlemmar som dessutom är så charmiga som Alexander är liksom inte ok.

   Jag börjar dock också gilla de nya medlemmarna lite, lite. Men inte som Alexander. (Tänk om han inte blivit kickad då hade vi nog mött honom backstage på Dream Concert liksom. Hm. )/j

Kommentarer är stängda.