Universitetsfestivaler i Seoul

Varje vår anordnar de flesta universiteten i Seoul, vilket är många, vårfestivaler. Festivalerna är gratis och erbjuder, utöver hundratals tält med billig soju och öl, gratisspelningar med k-popartister. Spelningarna är korta men innehåller i alla fall 2-4 låtar per artist. Eftersom det finns så många universitet i Seoul och ingen verkar vilja lägga ut scheman på nätet missar vi konstant spelningar. Värst den här veckan var att missa SNSD på Hanyang University. Vi lever i konstant skräck över att missa SHINee eller Changmin&Yunho.

Vad vi inte missat är Se7en och 2Ne1 på Kyungwon University, och igår, 4minute och U-Kiss på Hongik University. Vid gårdagens spelning fick bra platser, om än i en lite märklig vinkel. Här följer därför fancams med koreografi sedd ur annan vinkel än vad vi är vana vid samt en med strålande insyn till backstage-området:

/ e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Universitetsfestivaler i Seoul

 1. Olivia skriver:

  Gud va roligt! Hoppas ni inte missar SHINee.. Videon med 4minute var sjukt bra, love em. Ps. Eran blogg är ju bara bäst, så att ni vet ^^

 2. Sara skriver:

  SHINee New Schedules
  – To perform at the Walking Festival in Seoul Gwangjang (Plaza) on 28 May (Sat)

  – To perform at Gangnam University Festival on 25 or 26 May: it is confirmed, but the exact date is not certain yet.

  Källa: http://jujugal.wordpress.com/

  Om ni inte skulle ha sett det 🙂 Väldigt intressant blog förresten ^^

Kommentarer är stängda.