Beast Fiction = masterpiece

Vi kan inte riktigt andas just nu.

Oberoende av varandra har vi sedan igår suttit med hörlurar och lyssnat på den här låten på repeat i varsitt rum. Beast Fiction är bland det bästa vi hört på k-popscenen på länge och då har det ändå släppts mycket vi gillar på senaste tiden. När vi just fick se videon till Fiction blev vi båda stumma. Någon har gjort precis alla rätt för att få oss lyckligt mållösa. Videons överdådiga romantiska historia och fruktansvärt överdramatiska bilder och miljöer är så rätt så rätt så bra SÅ BRA. Så bra? Vad är det för menlös beskrivning. SÅ PERFEKT? Vi vet inte vad vi ska skriva. De sjunger helt fantastiskt (varför har maknae Dongwoon inte fått visa sin falsett så här tidigare? Visste ni att Hyungseung kunde sjunga så bra?) OCH Junhyung! Hur snygg och bra är han inte? OCH dansen! Hur snygg är den inte?

Johanna uttryckte det så här: ”Gud, det här är typ ledmotivet för allt jag gjort och gör.” Det är nästan så att vi inte vill ha texten översatt ifall det skulle göra oss besvikna. Aaaahhhhh, längtan, drömvärldar, besatthet och kärlek. Det intressantaste vi vet:

/ e och j

Ps. Alltså kommer Beast snart promota den här på musikprogram? OMFG isf ds.

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Beast Fiction = masterpiece

  1. linnea skriver:

    Superspontant, men ändå:

    Jay Park har gjort en underbar cover på ”Nothing on you”

    Ni vet säkert redan om det, men vill ju inte att ni ska missa detta mästerverk 🙂

    /Linnea

Kommentarer är stängda.