SHINees japanska videoteaser för Replay!

Oh yay! Titta! Hälften ser fantastisk ut (scenerna när de dansar i fina kläder), andra hälften är, hm, lite överspelade miner och awkward teman. Lite som Hello-videon som jag, nu när jag tänker på det, sett minst 50 gånger. Jag kommer med all sannolikhet generat/lyckligt titta på den här videon lika många gånger (Onew som skulptör: ♥rofl♥).

HUR KAN DE SLÄPPA EN VIDEOTEASER OCH SEDAN LÅTA OSS VÄNTA NÄSTAN EN HEL MÅNAD PÅ HELA VIDEON?! Va! (Eller kommer den tidigare? Har jag missuppfattat?)

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till SHINees japanska videoteaser för Replay!

 1. Julyssa skriver:

  Gaaaaah! Asså jag älskar det faktum att låten låter bra men fan kunde de inte ha gjort en ny låt?
  Replay betyder så jävla myket för mig och nu denna video (som e het fan) o så jag, bara, asså, jag e fan förvirrad här!

 2. thangkhung skriver:

  I Japan släpper man videon ungefär en vecka innan själva skivsläppet så det är baaara ca 3 veckor kvar 😉

 3. dancingonourown skriver:

  Alltså jag har redan tittat 50 gånger på teasern. Eller nu överdrev, minst 25 gånger är nog mer sanningsenligt. I vilket fall gillar jag starkt att Taemin ser ut att göra samma dans-solo som i den koreanska versionen fast han inte ser ut som ett barn längre. Eh mycket förvirrande på ett bra sätt. /snusk j

  Ps. Jonghyun med gitarr är det enda som verkligen stör mig än så länge. Ds.

Kommentarer är stängda.