Fotboll utan Junsu?

På tisdag hade jag lovat Elin att vi skulle åka och titta på fotboll fast tanken fick mig att må illa. Jag på en sportläktare liksom: fy, blä och kräks. För att inte tala om vilken sportläktare det var jag hade lovat att stå på. Eh, ingen av oss skulle liksom komma på tanken att gå och se ett koreanskt hobby-fotbollslag spela om det inte var idoler inblandade. Vi planerade att stå på en läkare där man hejar på FC MEN. Dit det är uppenbart att man inte kommit för själva sporten fotbolls skull utan för att man vill titta på vackra män som svettas, springer omkring och dunkar varandras ryggar.

FC MEN är, om ni inte vet det, ett fotbollslag som består av att kända koreanska flickidoler som Kim Hyun Joong, Lee Gi Kwang och Yoon Doo Joon. Min huvudorsak till att behöva åka dit var lagkapten: Kim Junsu. Junsu som jag spenderat otaliga timmar med framför min dator och som vi inte sett irl än. För att jag typ vill eller inte kommer nöja mig förens jag vet hur Junsu ser ut i verkligheten hade jag lovat mig själv och Elin att bita ihop och gå.

Nu har jag förstått att Junsu inte kommer att vara där. Han har rest till USA med Jaejoong inför JYJs spelningar där. Jag hade tänkt tanken att matchen var ganska nära inpå spelningarna men räknat med att fotboll är viktigt för Junsu och att han därför skulle åka tillsammans med Yoochun efter Yoochuns drama-presskonferens som också är på tisdag. Men NEJ, jag hade räknat fel. Ingen Junsu i shorts. Eh, jag trodde att jag skulle känna mig lite lättad över att min första upplevelse av Junsu irl inte kommer att vara när han sparkar boll men istället känner jag mig besviken och lättretlig.

Den som det är enklast att ta ut aggressionerna på är naturligtvis den platta versionen av Junsu på min dator. På bilderna från flygplatsen i Sydkorea och USA har han fula kläder och den fula blonda frisyren som jag hade hoppats han skulle ändra innan turnén är kvar. Dessutom håller han på med musikal igen och twittrar pretentiösa saker om sin sångteknik. Vem skulle vilja se en sådan kille irl liksom? Eh, jag. 

Nu vet jag inte riktigt om det är värt pinsamhetsfaktorn att åka och titta på fotboll längre. Måste luska reda på om Kim Hyun Joong kommer att vara där först och var i Seoul det är. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fotboll utan Junsu?

 1. Shikshin skriver:

  Oj, jag visste inte att det fanns en idol-fotbollslag :O Efter att jag hörde Junsu’s version av ”That Man” är jag ett fan an honom, hans röst är ju sjukt bra (för att inte tala om unik)!
  LOL på den gifen xD Kan det vara så att Yoochun såg JaeSus händer mötas, vilket ledde till att han ”råkade” slå till Junsu i ansiktet? xD hahaha

  • dancingonourown skriver:

   Hehehehhehe, ja så tror jag också att det kan vara med gifen. Men Yoochun och Jaejoong har faktiskt gullat ovanligt mycket med varandra på senaste också, så det kan vara ett avancerad triangeldrama på gång där man inte riktigt kan vara säker på vem som vill ha vem. /j

   • Shikshin skriver:

    HAHA! xD Minst sagt lika förvirrande som en del koreanska dramor kan vara x3

Kommentarer är stängda.