21 stycken lover boys m.m.

Jag är snurrig i huvudet i dag. Jag och Elin försökte nämligen dygna i går natt för att kunna se Melodifestivalen. Att vi misslyckades och somnade efter Blue gör mig inte mindre trött. Försökte skriva något lagom roligt och smart om alla nya låtar som släppts på senaste men det slutade med att jag bara raderade och raderade osammanhängande svammel.

Därför tar jag den korta dumma hårda versionen: Tonight borde jag gilla för den är väldigt mycket min smak men allting med den är så plågsamt otrovärdigt att jag vrider mig i ångest. Jay Park är helt enkelt urusel på att tramsa. 2ne1 är sjukt bra och Lonely är inget undantag. Min CL-fix har blivit så stark att jag är sjukt bra på att förtränga att hon är 19 år. Längtar efter att se mer av när Changmin och Yunhos dansar med en silver nalle. Är väldigt trött på killar med solglasögon på scenen och Young Saeng är tyvärr inget undantag. Blir dock aldrig trött på pojkband och tycker det är underbart när 21 stycken fagra pojkar i ett band sjunger och dansar och låter bli att att spela instrument. Oh LOVER BOY:

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.