Misslyckad SHINee-fancam och resa till Daegu

Min första fancam någonsin av Key, Minho och Taemin hade gjort mig girig och blåst upp mitt fangirl-ego. Jag tänkte att min mening med livet var att fånga k-popartisters charm med min kamera och dela det med fans över hela världen!!! Eh jag ångrade mig ganska snabbt. I går filmade jag typ världens sämsta fancam:

(Dancing On Our Own Video Diary 4)

Det regnade på SHINee och det var sjukt trångt. När jag höjde kameran kändes det som en obehaglig kombination av att den skulle gå sönder i regnet och att jag skymde så att de som stod bakom mig inte såg. Mitt fangirl-ego krympte och jag kom hem med en film med typ bara fangirls. Fangirls är ju för sig det finaste jag vet, jag romantiserar rollen hämningslöst och kan sitta och titta på fangirls i evigheter (jag önskar ofta att jag själv var en mindre fåfäng fangirl och inte såg mig själv så mycket utifrån i förhållande till mina idoler.) Men det var inte en film med endast fangirls som var mening med videon.

I dag ska jag och Elin åka ut på landet med vår hyresvärd. Hennes föräldrar äger en bondgård en bit från Keys hemstad Daegu. Vi gissar att Key inte har tid att vara där och att det blir en fancam-fri helg. Vi ser fram emot att vandra i natursköna miljöer och försöka att inte göra bort oss inför vår hyresvärds föräldrar som bara pratar koreanska. Vi kommer med största sannolikhet inte heller ha internet så vi kommer också att utsättas för k-pop-avvänjning (GULP hjälp tänk om till exempel JYJ-biljetter till Busan släpps eller om vi missar någon skandal eller fancam). Ni kommer också få vänta på uppdateringar från oss tills på tisdag när vi återvänder till Seoul. Vi hörs då!

/j  

Annons
Detta inlägg publicerades i Videodagbok och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.