Fem SHINees på Children’s Day Special

Japp. I dag lyckades vi äntligen pricka in fem livesjungandes SHINees! Det borde varit episkt men känns aningen orättvist. Lite som Big Bang-mötet men ändå inte. SHINee är ju SHINee, mina bästa liksom, och de sjung helt fantastiskt även om de hade mycket emot sig i ett regnande Seoul, med dålig produktion och en alldeles för nojig mig själv.

För det första: Jonghyun. Det var första gången vi såg honom irl. Har ni sett stalkingbilder på honom någon gång? Så ser han ut irl, snygg kille men inte min smak. Sammanfattningsvis ser alltså SHINee ut såhär irl: Key and Taemin exakt som på editorialbilder, videor etc, Jonghyun som på stalkingbilder men inte som på editorials och videor (han ser inte lika manlig ut om ni förstår hur jag menar), Minho ser yngre ut (Johanna beskrev honom med ”snyggaste killen på gymnasiet”) och Onew HELT annorlunda ut, HELT (sjukt verkligen, återkommer som sagt till det här. Observera att även Johanna anser detta och inte bara jag med mina Onew-biased-ögon).

För det andra: jag fegade och vågade inte ställa mig i kön för sittplatser av rädsla för att hamna för nära scenen. EEEHH. Istället väntade jag (och Johanna med mig) ut och trodde att det skulle finnas bra ståplatser, såg så ut. Det gjorde det inte utan vi fick trängas på avstånd istället, trots att vi varit där i god tid på morgonen. EEEHHH. Jag ska skärpa mig. Vad håller jag på med? Varför är jag rädd för att de ska se mig? Va?!

För det tredje: det regnade och det var något knäppt med ljudet vilket fick SHINee att se oerhört obekväma ut (utom Key. Key såg skitglad ut. Ser man på videon i alla fall. Live var det en kameraman mellan mig och Key. Jag hade mest OnTaeJong i siktet). Framförallt såg Jonghyun extremt obekväm ut, vi trodde först att han hade ont någonstans. Om ni kollar på klippet förstår ni vad vi menar. De dansade inte heller. De stod där rakt upp och ner med besvärade ansiktsuttryck (utom Key då) och sjöng. MEN. De sjöng Hello, de var dem, de var fem och vi såg dem (om än på avstånd) live!

Johanna jobbar med en något misslyckad fancam som dyker upp i snart. Jag jobbar med min feghet och dumhet som eventuellt kan ha bidragit till ett avstånd på 10-30 meter längre än vad som behövts mellan mig och SHINee. UUGHH.

/e

PS. Efteråt träffade vi på vår nya fangirlkompis Helens mamma och lillasyster som är på besök från Ukraina vid scenen. Båda är k-popfans (!) OCH lillasystern berättade överlycklig att hon lyckats räcka över ett gosedjur till Key. FATTA. Här vågar jag inte ens ställa mig i sittplatskön, hon skriker KEY tills han ser henne och ger honom ett gosedjur. Omg. Jag har ett och annat att lära mig av ukrainska fangirls i tonåren. DS.

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fem SHINees på Children’s Day Special

 1. Julyssa skriver:

  Asså Elin…. jag hade nog slagit dig lite hade jag varit dig när just nu. Skärp dig! Du måste våga nära annars kommer du alltid att ångra dig…

 2. tina skriver:

  HAHA, kan så relatera. Blev typ lättad när jag insåg att jag inte skulle få tag i biljetter till SME i Paris pga skönt slippa hantera något eller flera av följande:
  1. bli sedd
  2. inte bli sedd
  3. bli sedd och bli besviken
  (4. andra fans)

  x_x
  mvh
  forever lurking in the shadows

 3. dancingonourown skriver:

  Åh, ni båda är två olika typer av stöd vilka jag båda behöver höra/ha allt som oftast. Den här gången agerade J lite som dig Tina, nästa gång har hon lovat att agera som dig Julyssa. /e

Kommentarer är stängda.