Hemligheter och tidsbrist

Vi är lite frånvarande, det är inte meningen. Det är två sakers fel: 1) Jobb (vi har två saker som hängt över oss en evighet nu. Vi har tagit tag i det. Det går bara lite långsammare än vad vi trodde att få färdigt saker.) 2) K-pops samtidiga tillgänglighet och icke-tillgänglighet i Seoul. Att ha saker så nära och stundtals ändå helt ouppnåerligt kan driva en till smått vansinne. Att saker sker hela tiden, ibland med förvarning och andra gånger utan, gör både att vi ser vansinnigt mycket (jag menar hur många har vi inte sett live gratis sedan vi kom hit?) och missar vansinnigt mycket (i dag gick vi förbi en scen mitt i Seoul fem minuter för tidigt. Hade vi passerat den fem minuter senare hade vi fått se bland annat U-Kiss och Miss A live. AAAAAAAH! Så kan det gå. Typiskt. AAAAAAAHHHH).

Att lyckas hålla reda på allt som händer, eller snarare lyckas luska ut var saker händer i rätt tid tar tid och kraft (inom många fanklubbar hålls event hemliga. Därav har exempelvis jag mer än en gång den här veckan gråtit blod när jag sett att SHINee har uppträtt alla fem någonstans utan att jag visste om det. Vi har visserligen sett fyra av medlemmarna irl MEN inte liveuppträdande. Jag vill se dem sjunga och dansa live så himla mycket att alla hemliga event gör mig tokig). När vi samtidigt som vi luskar och googletranslatar i timmar försöker producera så mycket och så proffsigt som möjligt blir det ibland knivigt med tiden. Men vi ska skärpa oss.

Eftersom vi inte uppdaterat på ett tag är vi lite efter nu men jag måste ändå fråga om ni sett den här lineupen till Dream Concert? För ett tag sedan skrev Johanna om svårigheter med biljetter (vår snälla hyresvärd registrerade arton stycken lotter åt oss. Igår kom resultatet. Vi vann ingen.) Vi vill fruktansvärt gärna fortfarande gå, vem vill missa ett spektakel som detta liksom, och nu kommer jag med största sannolikhet antagligen låta lite bortskämd men. Visst är det en hel del artister som saknas på listan? Exempelvis ett helt gäng från YG Entertainment samt två grupper med fagra tjejer och killar vars båda gruppnamn börjar på S från SM Entertainment? Som visserligen inte släppt något på koreanska i år men ändå? Var det någon mer än jag som reagerade på det? Jag kommer göra mitt yttersta för att på något sätt komma in (OMG 2PM, f(x), Changmin&Yunho,T-ara !!!!! omg Miss A och B2ST !! osv) och jag känner mig fruktansvärd när jag mest av allt vill veta vilka de två akterna som ännu inte är officiella är. Jag skyller allt på den icke-officiella listan som cirkulerade på nätet för några veckor sedan. Allt.

Nu ska jag gå och köpa en ny tandborste till Johanna eftersom jag råkade tappa hennes i papperskorgen för toapapper i morse (i Seoul slänger man ej toapapper i toaletten efter man torkat sig, man slänger det i en papperskorg bredvid). Jag lämnar er med Block B eftersom vi inte publicerat den än. Både video, sång och dans är så stereotypiskt pojkbandigt att det borde vara förbjudet. Jag tycker naturligtvis att det är fantastiskt.

OCH med Kim Wan Sun eftersom hon med sina 25 år mer än de flesta andra på k-popscenen (född -69) också är snyggare än de flesta OCH dessutom har hon nästan samma titel på sin singel som vårat bästa taiwanesiska band.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hemligheter och tidsbrist

 1. Julyssa skriver:

  Fick höra att ni ska föröska köpa biljetter online. Att det är säkert och effektivt! Lycka till!

  • dancingonourown skriver:

   Åhå! Tack! *Börjar genast tokgoogla*/e

   • Julyssa skriver:

    Min kompis berättade att när hon bodde i Seoul så köpte hon andrahands biljetter. Att folk är mer ute av bli av med biljetterna än att göra vinst på de (som i Japan eller i Europa, 1000 kr för den sämsta biljetten till SM Town…. Vethut fan).

   • dancingonourown skriver:

    Åh, jag har tokgooglat utan att hitta något men jakten fortsätter. Vet du var hon köpte? HOPPAS DU FÅR BILJETTER TILL DEN ANDRA KONSERTEN PARIS! /e

Kommentarer är stängda.