LYCKA!

Okej jag vet att det är mycket möjligt att Yunho inte känner igen var den här musiken kommer ifrån utan bara diggar lite glatt för att det låter bra och han ska underhålla fansen. Men ändå: JAG DÖR AV LYCKA! Jag kan inte sluta titta och le och titta och le. Och Yunho verkar så mycket gladare överlag nu och kanske, kanske betyder det något viktigt. Och Junsus tvillingbror har skrivit på kontrakt för Avex fast JYJ stämt dem och kanske, kanske betyder det också att hela DBSK-röran kan komma att reda upp sig någon gång på något magiskt sätt. Oh snälla! I dag är jag positiv istället för cynisk. YunJae för evigt! Always keep the faith! Aaaaaaaaaaaaaaa…. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till LYCKA!

 1. Fan4ever skriver:

  Jag hoppas jag med! Ahhhhh, jag vill verkligen att allt ska lösa sig mellan killarna, de förtjänar inte att vara så ledsna. ❤
  Yunho är så söt, haha, nickar så energiskt som det bara går.

 2. Ayla skriver:

  Men finaste är ju att någon på fanmötet eller var det är har mobil med jyj signal som ringer mitt i och yunho gör sig lustig över att personen glömt stänga av, undrar om han hör vad det är? Och undrar hur nervös personen med telefonen blev..eller så var det kanske en set up för att se hur han reagerade…

 3. sarah skriver:

  När jag såg klippet dog jag av lycka med ❤ Jag vet att Yunho vet att det är JYJ ! U-know knows everything ! Han var ju the leader, de har ju känt varandra i över 10 år och har hört deras röster dag och natt. Jag kan tänka mig Homin ha låtar från JYJ och JYJ från Homin. Definitivt 🙂 Deras kärlek för varandra kommer aldrig att sluta bara för att SMent har splittrat dom.

  Okej nu när vi pratar om lycka här…. Jag spazzade lite för mkt om Taeminnie idag och kom över det här klippet.

Kommentarer är stängda.