Rain♥Dresden / SMTown♥Paris / SHINee♥London

Alltså. K-pop och Europa just nu. Rain i Dresden i maj, SMTown i Paris i juni och nu: SHINee i London. SHINee ska fira sin officiella Japandebut (som sker i slutet av juni) med en konsert för 130 japanska fans som första asiatiska artister någonsin på anrika Abbey Road Studios. AAAH! Så himla fint. Jag blev så glad och, lite pinsamt kanske, stolt. Jag har hållit på och nojjat över deras framtid alldeles i onödan. ÅH SHINee!

Första singelsläppet kommer bli en något omgjord japansk variant av Replay (gissar att Taemin kommer få sjunga mer än i originalet), och singeln kommer även att innehålla en japansk variant av Hello (om källorna stämmer). Idag släpptes första konceptbilden och imorgon japanska Replay som ringsignal. Idag släpptes även ett videoklipp där SHINee i ungefär den snyggaste stylingen någonsin (en blandning av Juliette och Jojo) hälsar till de japanska fansen. Även om de är smalare än på mycket länge ser de faktiskt också ganska pigga ut. Har SM låtit dem få någon sovmorgon var kanske? Hoppas!

(Observera att de bytt på platserna. K-popband har ofta sina bestämda platser i uppställningar och nu står Taemin plötsligt i mitten. Handlar antagligen om fanservicepar och/eller visual chock.)

Och kolla på den fina japanska hemsidan! AAH! Jag och Johanna är ganska övertygade just nu om att en resa till Japan snart är nödvändig. Om inte nu så i september./e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.