Oh yay So Nyuh Shi Dae!

Okej, inte nyskapande någonstans. Såväl kläder som låt och dans känns som om något jag sett förut men det gör absolut ingenting! Låten är en så klockren hit att det är löjligt och kommer sätta sig direkt. Den är glad, trallvänlig och har alla rätta attribut för att bli total radioplåga. För min del får alla videor gärna innehålla Britney-korta-knallgula-glansiga-outfits. Och tänk om man kunde vara sådär snygg i latexkroppsstrumpa liksom. Yay för SNSD som sjunger på japanska! (Känner dock att jag inte vill veta vad de sjunger om egentligen, hah! Mr. Taxi liksom. Det låter jättesnuskigt.)

Hm. Den japanska marknaden börjar se väldigt lovande ut nu måste jag säga. SNSD, Big Bang som beger sig dit inom kort och fem mycket efterlängtade killar som eventuellt debuterar där snart. Hm. Hur är läget med radioaktivitet just nu? Hm. Undrar just hur mycket biljetter till Tokyo kostar. Hm. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Oh yay So Nyuh Shi Dae!

 1. Shikshin skriver:

  har spazzat ihjäl mig på allkpop de senaste timmarna, och denna comeback är ett av deras mest episka någonsin imo! Mr. Taxi kommer utav tvekan att bli en hit i Japan, det är bara en tidsfråga innan Taxi-chaufförer tas av polisen för att åkt för fort (som SNSD konstigt nog ber Taxin om att göra xD).

  Förresten är denna dansen gjord av Rino Nakasone. Hon är även känd för att ha gjort dansen för Tell Me Your Wish, Oh! och Hoot. Men också andra SM-artisters danser som SHINee’s replay, lucifer, hello och f(x)’s Chu~ bl.a.

  • dancingonourown skriver:

   Ja, och den blir bättre och bättre. Kan inte sluta lyssna! Ah, så det är det de sjunger. Inget snusk då, haha!

   Åh, Rino är så himla ♥. Hon har gjort alla de bästa danserna tycker jag!/e

   • Shikshin skriver:

    lol xD som snsd-fan är jag självklart biased, men det enda snuskiga jag har hört de sjunga är ”Oppa oppa I’ll Be I’ll Be down down down down!” i Oh!. Annars är varken gee (first love), itnw (love och strength), tmyw (berätta din önskan hehe), hoot (om att bara skratta bort mannens känslokalla onda pilar)eller rdr (om mannens otrohet) snuskig någonstans^^

    Verkligen, hon är ett geni 😀 en guldklimpa för SM!

Kommentarer är stängda.