Debut? Comeback? SHINee?!

SHINee skulle ha debuterat i Japan under mars eller april. Av förståeliga anledningar har det inte blivit så än. När bilder för några dagar sedan började cirkulera med Taemin som rödhårig och Key med blond pottfrisyr utgick jag från att det var frisyrer inför Japandebuten och kände mig lugn med det. Jag visste liksom att SHINee inte skulle promota här i Sydkorea under perioden som jag befann mig här. Jag hade nästan kommit tillfreds med tanken att jag kanske inte skulle få se dem live.

Bara för någon timme sedan läste jag att Minho var i fullgång med inspelningen  av sina solodelar till videon i Paju (stad norr om Seoul). Jag blev genast på helspänn och började lite för nitiskt leta igenom sidor efter info om när och var de andra i bandet kunde tänkas spela in sina delar. Ryktet säger att rollerna i videon kommer vara som följer: Key=kläddesigner, Taemin=dancing machine, Minho=atlet, Jonghyun=sångare och Onew= konstnär. (JAG VET ATT JAG INTE SKA LÄSA SÅDANA HÄR RYKTEN. DE STÄMMER ALDRIG. Jag menar, inför Lucifer-comebacken läste jag så mycket konceptrykten att jag till slut faktiskt trodde att det handlade om fem element eller krigare. Det gjorde det inte.) Men. Nu sägs det att Minho för tillfället filmas medan han spelar basket så, hm, kanske.

Så helt plötsligt läser jag på ett forum om förberedelser för koreansk comeback. Och det hade ju varit fantastiskt förstås. Om det inte vore det att schemat för comebacken också är upplagt och att de enligt det gör comeback i början av juli. NI MÅSTE SKÄMTA MED MIG. AAAH! Om SHINee gör comeback några dagar efter min planerade hemresa till Sverige får jag seriöst en knäpp. Jag kan ju inte missa både SMTown Paris OCH SHINee-comeback. AAAH!

Jag vet att det här ryktet är ett rykte med stora bokstäver. Schemat jag hittade verkade väldigt falskt, det såg lite för detaljerat ut. Bara för någon dag sedan gick rykten i stil med att den japanska debuten i princip var komplett och skulle ske närsom på Twitter. Men ändå. Jag fick en klump i magen. Tänk om det är både ock? Tänk om SM planerar att arbeta ihjäl dem? Om de ska debutera i Japan nu i maj och göra comeback i Korea om cirka två månader? Tänk om det är en comeback lika episk som Lucifer? AAAH!

Jag kollar på Youtube väldigt mycket. Väldigt mycket. Ungefär 30% av det tittandet har varit klipp där SHINee framför Lucifer. Helt seriöst, eller nästan, fruktasvärt mycket i alla fall. SHINees comebacklåtar har typ bara blivit bättre och bättre sedan debuten (och då är ändå Replay ungefär en av världens bästa låtar). TÄNK OM! AAAH! Måste genast springa ut och kuta omkring lite på gatorna i Seoul och skaka av mig de olustiga känslorna. Snälla SHINee, om ni planerar comeback i Korea kan ni inte göra det snart? Typ nu? Jag vet inte vad jag ska göra med mig om det är juli. /e

Uppdatering: Nu sägs det att SHINee kommer att släppa en japansk variant av Replay i Japan i juni. Det är den de håller på och spelar in video till. Dessutom går ryktet om att det är bestämt att de inte kommer uppträda på Dream Concert i år. AAAH! Och om en timme släpps biljetterna till SMTown Pais. AAAH! Även om det är hur svårt som helst att få biljetter till Dream Concert ville jag ändå kunna drömma om att se dem där, att jag också skulle få se dem live i sommar. Just nu känns det inte så lovande. Hoppas det bara är rykten. Hoppas. Cries forever.

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Debut? Comeback? SHINee?!

  1. Julyssa skriver:

    Verkar som om Kpop gudarna e emot er tjejer…. jag föreslår lite själsrensning och en offer gåva.

    • dancingonourown skriver:

      Haha! Ja, alltså det började lite FÖR bra med HoMin efter en vecka… Hm, undrar vad de stora bossarna på SM, YG och JYP gillar. Att lämna offergåva på trappan är ju en bra ursäkt för att stalka upp högkvarteren på allvar. (Jag vet var de ligger, har inte våga gå dit än bara, passerade SM en gång i höghastighet. Framförallt törs jag inte efter att ha hört från en källa att SHINee häger på SM dagligen just nu. AaaH!) /e

Kommentarer är stängda.