Vi närmar oss våra idoler

De senaste tre dagarna har sett ut lite så här:

Onsdag: Vi vandrar in i ett för oss okänt pojkbands videoinspelning på en gata i Insadong. Eftersom vi inte känner igen killarna vågar vi oss på stalking deluxe av inspelningen. Det vill säga: vi följer efter dem lite för nära. Först glor vi medan de lipsynkar och rör sig ballt mitt på gatan. De märker ganska omgående att två västerländska tjejer tittar med stora ögon på dem. Vi vandrar ändå upp på gatan efter dem medan de får värma sig lite genom att ta på sig överdragskläder. De kikar då och då under lugg på oss. Därefter vandrar vi ner efter dem på gatan igen tills de kommer till ett litet torg. Där drar de av sig överdragskläderna och börjar dansa och lipsynka. Här har vi tappat distansen helt och smyger fram alldeles för nära med kameror. När de är färdiga kommer de emot oss eftersom deras bil är parkerad bakom oss. Elin reagerar genom att fly. De bockar för Johanna och säger byebye varvid hon i panik vänder sig om och låtsas som ingenting. Eh. Vi måste jobba på det här med bemötande alltså.

 

Känner ni igen dem? Vi har tokgooglat i timmar utan resultat. De var fem stycken och sjöng på japanska men pratade på koreanska. Vi har filmat dem med (hehe). Video kommer snart.

Torsdag: Vi går upp klockan halv 5AM, tar första tunnelbanan till studion där Mnet Countdown spelas in tillsammans med bl a Seoul Wut och skriver upp oss på en lista. Därefter åker vi hem och sover. Klockan 5PM åker vi tillbaka till studion och får se showen live. Vi ser bland annat 4minute (OMG!), Block B (för oss en ny och mycket positiv bekantskap), Girls Day, Wheesung och Brian Joo live. En del artister hade spelat in sina framträdanden under dagen. De kommer dock ändå in på scenen under liveshowen  och spexade lite medan deras framträdande spelades i bakgrunden. Det var otaliga balladkungar och drottningar (ungefär fem stycken), Tony Ahn, Rainbow, A Pink och CN Blue med flera. Vi blir båda helt otippat extremt starstrucked av sångaren i bandet Yonghwa. EXTREMT. Vi förstår fortfarande inte riktigt varför, vi har nästintill ogillat honom tidigare. Yonghwa var snyggare live än på datorn. Vi kunde inte sluta glo med öppna munnar fast CN Blues låt fortfarande inte faller oss i smaken. 4minute vann och vi jublade medan de grät av lycka. Allting kändes episkt och vackert. (Big Bang var inte där. Lite bittert men bara lite. Det var lite för mycket k-popartister för att vi skulle hinna bli besvikna liksom.)

Vi står alltså i publikhavet här:

Ps. Kolla fler fina bilder och fancam på Seoul Wut. Ds.

Fredag: Vi går på SHINee Keys konstutställning i skyskrapan Boutique Monaco i Gangnam. Elin har bangat hela veckan. (Jag har sagt sedan i måndags att vi skulle åka dit men inte vågat. I dag var näst sista dagen. Vi var tvungna.) Det var ganska många andra fangirls där. Vi lämnade en liten lapp till honom på gästtavlan. Vi börjar fortfarande nervösfnittra när vi tänker på att vi gjort det.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vi närmar oss våra idoler

 1. Julyssa skriver:

  Hahahah på hur ni reagerade efter att ha stalkat okända kpop boys hahaha

 2. Chungasm skriver:

  ang bilden, det kan vara X-5, en ny grupp som precis har haft debut
  perf. från MB (22 april) http://www.youtube.com/watch?v=F98tUnJ5Bzg

 3. Hanna skriver:

  Vad härligt ni verkar ha det! Kram H

 4. Johanna skriver:

  kan det vara smash ? dom är en koreansk grupp som sjunger på japanska och dom är 5 XD

 5. dancingonourown skriver:

  @Julyssa: Ja, alltså, haha! Vi är sämst på det här med direkta möten.
  @Hanna: Ja! Vi gillar Seoul väldig väldigt mycket. Hoppas du mår bra!
  @Chungasm @Johanna: Tack! Hm, vi tror tyvärr inte att det är något av de banden när vi jämfört bilder/mv med killarna vi såg. Vi ska försöka få upp videon snarast!
  /e och j

Kommentarer är stängda.