SMTown i Paris

När vi läste att SMTown skulle komma till Paris i går visste vi inte riktigt hur vi skulle reagera. Vår spontana reaktion var att det inte kunde vara sant, vi letade säkra källor men hittade inga vi riktigt litade på. Nu verkar det mer och mer som om det faktiskt kommer hända. BoA har twittrat om att hon inte kommer att kunna vara med och SHINee har pratat med franska fans om att de ska komma till Paris. På många forum beter sig k-popfans som om SHINee, f(x), Super Junior, Changmin/Yunho och SNSD på en europeisk scen är ett bekräftat faktum.

Det är på ett sätt sanslöst underbart. Vi har längtat, hoppats och dagdrömt om det här i evigheter. K-pop i Europa! Nu är det bara en lite detalj, eller för oss är det ett gigantisk problem, som gör att vi har svårt att glädjas. Vi kommer inte att kunna vara där eftersom vi fortfarande är i Sydkorea då. Alla skriver att konserten ska vara den 10 juni. Vi landar i Sverige den 1 juli. Vi skulle verkligen vilja vara där. Inte bara för att se banden, utan för att det för oss känns som en historisk händelse. Vi skulle vilja se alla europeiska k-popfans samlas och vi skulle vilja vara en del av det. Det är en aning egoistiskt men allt prat om  SMTown i Paris ger oss just nu mest magont och ångest. Vi går och hoppas att folk har skrivit fel datum eller månad, ingen information går ännu att finna på SMs hemsida, Youtube-kanal eller på arenan i Paris som det sägs ska äga rum på.

Vi försöker också sysselsätta oss med tusen andra saker för att distrahera oss. Det finns många sådana saker att göra här i Seoul. Till exempel var vi i morse uppe sjukt tidigt, tog första tunnelbanan, och hämtade biljetter till Mnet Countdowns live-inspelning ikväll. Vi misstänker att vi inte kommer att få se några stora viktiga band men inspelningen med 80 personer i publiken ikväll kan ändå bli ett spännande äventyr. Vi är trots allt i Seoul. Vi ska inte gnälla egentligen. Det är ju bara det att vi hoppats och skrivit på listor för att få SMTown till Europa. Vi våndades i veckor i somras över beslutet om vi skulle åka till LA och se eventet eller inte. Det betyder väldigt mycket för oss och nu kan vi inte vara där.

Vi måste bara smälta det här med SMTown lite. En annan bra distraktion är den här låten och videon som är alldeles för mycket på ett alldeles underbart sätt. Vi gillar starkt 2NE1 och tycker det är fantastiskt att de släpper solon. Synd bara att Bom inte kommer promota den här låten på musikprogram. Vi hade gärna sett henne sjunga det här live så snart som möjligt:

/ e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till SMTown i Paris

 1. Julyssa skriver:

  Verkar som om det blir snat, har det på säker källa (undercover fangirls i Frankrike) så jag ska beställa min biljett idag!

  • dancingonourown skriver:

   OMG! Sjukt kul verkligen, köp biljett snabbt! Det är ju verkligen helt fantastiskt även om det känns lite bitterljuvt för oss fortfarande…/e

   • Julyssa skriver:

    Köpte flyget till Paris igår och det sägs att konsert biljetterna säljs på tisadag. Allt är en röra med tanke på att det står fortfarande inget på SMEs hemsida, och på konsert hallens hemsida.
    Känns fortfarande väldigt surrealistiskt! PÅ facebook är det 2000 personer som säger att de ska gå

 2. Olivia skriver:

  Min högsta dröm är att få se kpop live i Europa, men kommer tyvärr att missa mina två favorit band 😥 Får nämligen inte gå..

 3. Tobias skriver:

  Hittade er via Tor och Elins ”Seoul Wut” och det var ungefär hela min reaktion på den här bloggen. K-POP WUT? Hysteriskt rolig läsning, jag tror inte jag läst något så in-grottat supernördigt sedan jag läste Kawaii, den där boken av/om j-pop-fans.

  Hurra för er! (finns ni på twitter?)

 4. Pingback: SMTown i Paris (via Dancing On Our Own) | Little Aegyo Kid

Kommentarer är stängda.