f(x) Pinocchio

Vi var lite oroliga när låten släpptes. Den kändes lite tråkig men ofta brukar f(x)-låtar växa efter många lyssningar. Vi upplevde det med såväl LA chA Ta, Chu~♡ och Nu ABO (obs Johanna älskade den sistnämnda från början, för Elin tog det kanske tio lyssningar. Nu är den typ en av de absolut bästa videorna och låtarna någonsin för oss båda).

Pinocchio känns fortfarande lite tråkig efter en sådär fem lyssningar. Videon var desto roligare. Eller kanske snarare precis vad vi ville ha och förväntade oss av f(x). De har så sjukt snygga kläder att vi blir kära i allihop. Bakgrundskulisserna med miljöer och färger får oss att vilja kolla igen och igen och igen. Precis som tidigare tror vi att låten kommer att växa med tiden och med draghjälp av videon. Några smärtsamma minus är dock tydliga. För det första får Amber (som vanligt) ta för lite plats. Och för det andra misstänker vi att någon karvat lite för att förbättra hennes drag under perioden som hon varit borta.


Klicka på Youtubesymbolen.

(Obs. Vi har ganska nyligen blivit upplysta om den obehagliga operationen för att förbättra så kallad v-line i ansikten. Kanske är det nyhetens obehag men för tillfället ser vi operationen överallt på lite för många av våra favoriter. Kanske också för att vi dagligen blir matade med information om operationen på reklamskyltar med före och efter-bilder. Vi kommer återkomma med mer om detta snart.)

Men: Pinocchio. Nästan bara tummen upp. Hm, undrar just hur lång kö det är för att se f(x) på Inkigayo…/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till f(x) Pinocchio

 1. Shikshin skriver:

  Precis så jag känner. Efter en lyssning tänker man ”aa den var la bra…”, men inget mer sedan. Nu har jag kollat ca 5-8 gånger på MVn och jag börjar smått känna att låten blir bättre.
  Kanske kommer deras live – framträdanden att höja låten till en ny nivå? Det hoppas jag på!

 2. Julyssa skriver:

  Känner samma sak här, låte känns meh i bärjan men lyssnar man på den några gånger så växer den lite. But still a bit boring!

  Ni tror att Amber har fixat fejjan? Omg jag behöver lite före och efter bilder!

  Hoppas ni får se de live! Se till att köpa alla versioner av albumet och ladda ned den lagligt! xD

  • dancingonourown skriver:

   Du har inte tänkt på att Amber ser annorlunda ut? Vi är ju lätt besatta av henne och kanske ser i syne för att vi glott så mycket på henne. Men alltså ser inte hennes v-line väldigt slim ut?

   Vi ska se till att köpa och se live!!! /j

   • Julyssa skriver:

    Asså mja… Jag tycker hennes näsa ser lite konstig ut men där kan man se i syne. Jag tycker hon har gått ned i vikt. Jag minns att när f(x) debuterade så såg Amber ut väldigt smal i promo bilderna.
    Just nu… hmm Jag tycker inte hennes v-line ser smalare ut. Don’t tell me att man filar ned benet när man fixa sin v-line?

   • dancingonourown skriver:

    Jo, det är precis fila ner benet man gör. Ofta när någon får tydligare och mer markerade kindben handlar det om v-line…/e

Kommentarer är stängda.