Två barn, en cupcake och massvis av svammel

Jag gillar ordet trams. Det är ett fint och användbart ord, särskilt när det kommer till k-pop. Jag brukar använda det som en positiv beskrivning över fåniga och smått märkliga saker i k-popvärlden. Typ: Pajama Party med Super Junior H är en tramsig låt. Vi åt frukost till ett musikprogram där pensionärer viftade med ballonger och olika trotsångare tramsade runt i glitterkostymer. I går tramsade vi till det med norebang (koreansk karaoke) och blev tvungna att trams-sjunga Creep med Radiohead för att den verkar vara tramsigt populär här. Eh hm. Trams är så användbart att jag har börjat använda det om det mesta. Snart säger jag trams om så många saker att ordets mening totalt urholkats. Trams håller på att bli ett nonsens ord, typ typ. Allting jag ser och upplever har blivit trams. Och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det. Eh.

Vad jag egentligen skulle komma till är att JYJ har släppt en av de tramsigaste intervjuerna jag någonsin sett. Så himla briljant! Den innehåller två barn, en cupcake, JYJ och massvis av svammel. TRAMS:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Två barn, en cupcake och massvis av svammel

  1. PoeticGoofy skriver:

    Naaww…. sitter och tittar på hur Junsu klappar lille Dani när de gör intervjun 🙂 Ser gulligt ut.

  2. sarah skriver:

    Hahaah Junsu är en sån peddobear HAHA. & Micky taffsar lite då och då på Jae’s legs ❤ Fyy vad söt flickan är, hon glodde hela tiden på Jaejoong, fullt förståeligt 😉

Kommentarer är stängda.