Love This Love Song

Det absolut mest spelade k-popbandet i Hongdae (som vi bor i) är Big Bang. Mycket har det varit Tonight men sedan den här låten släpptes har den tagit över. Vi har väntat och väntat på videon och äntligen. Låten är överdramatisk, på gränsen till för gubbrockig, men alldeles alldeles underbar. Med videon är det samma sak, överdramatiskt, på gränsen till fånig, men alldeles alldeles underbar. Vi misstänker att vi kommer tänka på april och vår första tid i Seoul varje gång vi hör den här i framtiden.

/e och j

(Klicka på Youtube-symbolen i högra hörnet för att se videon.)

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Love This Love Song

 1. sarah skriver:

  Helt klart awesome! Jag gillar låten mer nu än jag gjorde innan jag såg MV’n. OMG, FÖRRESTEN. Rösta på BigBang att komma till SVERIGE! http://www.facebook.com/BIGBANG?sk=app_206193956067212#!/BIGBANG?sk=app_206193956067212 Av alla Europeiska länder så valde de SVERIGE. SVERIGE! De valde ut 9 europeiska länder! Jag tror jag dör av lycka snart. Och det är inget skämt heller! Det är på deras officiella fan page! Vi har ganska många röster (334 med mig nu) om man tänker efter, och jag vet att vi kan få mer! När du ser Bigbang’s global fan page så märker du vad jag menar! VI HAR EN CHANS ATT FÅ TRÄFFA DEM, jag vet det! Sprid vidare :DDD

  • dancingonourown skriver:

   Jag förstår inte! Facebook-sidan är typ tom när jag går in på den. Planerar de en konsert i Europa? Och man röstar någonstans för att de ska välja Sverige?/e

   • sarah skriver:

    Oj, skickar ett nytt länk! De planerar att komma till olika länder, är inte helt säker än hur dom hade tänkt sig. Om det skulle vara ett land per division ? Jag tror det är ngt med att de kommer till tre länder i varje division, Divison 1 är Amerika, sydamerika osv, Division 2 Europa, Division 3 Asien. De valde 9 europeiska länder, bla Sverige är med :DD Tryck på Global Event, och välj Sverige
    http://www.facebook.com/BIGBANG

   • sarah skriver:

    Det är deras officiella fan page. Skulle vart helt underbart om ni kunde sprida det vidare och om ni kunde rösta på Sverige. Vi har fått många röster med tanke på att Sverige är ett litet land 🙂

 2. sarah skriver:

  global event** menar jag 🙂 Hehe, blev lite för entustiastisk när jag såg det här! Jag vet att ni är i Korea nu och kan se dom anytime, men dom kanske är här när ni är I sverige och ja.. Rösta! 🙂

Kommentarer är stängda.