Onew edition

Vi försöker hålla i våra won och inte köpa för mycket saker utöver typ skivor för att komma in på musikprogrammen, mat och kaffe (mat= extremt billigt. Det kostar mellan tio-trettio kronor för stora portioner sjukt god koreansk mat. Kaffe= dyrt. En dubbel espresso kostar nästan lika mycket som en skål bibimbap eller som två kimbaprullar).

Men. Ibland måste man ju göra undantag. Jag har exempelvis det senaste ett och ett halvt året hetsat alla som åkt mot Asien eller USA att leta efter SHINees minialbum Romeo med Onew på baksidan. Vid köp av skivan på Yesasia tilldelas man slumpvis en utgåva av skivan (den finns i fem versioner, en med varje medlem på baksidan). När jag var i New York för ett och ett halvt år sedan fanns bara den med Minho. Och visst, vilken SHINee skulle väl vara okej att få på baksidan tre mer än andra men har man chansen vill man ju ändå ha sin favorit, eller hur? Därför tog jag den säkra vägen före den osäkra och slog till direkt.

Jag är härmed nu äntligen ägare av Romeo Onew edition. Den kostade 54 kronor. Värt. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Shopping, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onew edition

  1. sweko skriver:

    Ser inte Onew lite halv spacead ut på bilden? haha:D

    • dancingonourown skriver:

      Haha! Kanske lite men jag tycker att han är fin på bilden. Juliette-styligen är fortfarande den finaste SHINee-stylingen tycker jag. Tvåa kommer Lucifer-stylingen./e

Kommentarer är stängda.