Nytt par i We Got Married

Jag gillar verkligen programidén för We Got Married där koreanska kändisar paras ihop och låtsats att de är gifta. Oftast blir det lite märklig på ett sjukt underhållande sätt. Förra säsongens Yonghwa och Seohyun var ett i mina ögon ett av de få exempel på när programmet inte riktigt lyckats. Jag vill gärna kunna spekulera och fantisera om att de två som ska låtsats vara gifta är kära även utanför serien. Yonghwa och Seohyun verkade inte tycka om varandra alls faktiskt. Varje gång jag försökte titta på dem slutade det med att jag fick lov att stänga av för jag tyckte synd om Seohyun som inte parats ihop med någon annan. Jag har fick en jobbig känsla i magen som jag inte riktigt kan förklara av Yonghwa (eh förlåt CNBLUE-fans, bara min mycket subjektiva känsla). Deras relation kändes stel och märklig på ett högst oangenämt sätt.

Nu har Seohyun och Yonghwa lämnat programmet och lämnat plats för nya par. Jag tittade just på det första avsnittet med ett av dem Eunjung från T-ara och skådespelaren Lee Jang Woo. Jag hade aldrig sett Jang Woo tidigare men gillar Eunjung och var väldigt nyfiken på hur hennes partner skulle vara och hur deras samspel skulle bli. Och jag måste säga att jag blev lite besviken och nervös för att det kommer att bli som med Seohyun. Eunjung är utåtriktad och bubblig, Jang Woo verkar manlig och lätt stel. Han frågar henne bland annat om hon kan laga bra mat. Hm. Jag misstänker att jag kommer att fortsätta titta men sura lite för att Eunjung inte fick vara med charmige Kim Soo Hyun istället. Det ryktades tidigare om att han skulle bli hennes tv-make. Sedan har det även ryktats om de båda är ett par privat vilket gjort att hon nyligen dementerat att de är mer än vänner. Hm. Jag vet inte jag, de kan vara vänner och de kan vara kära. Det här skulle jag därför vilja se mer av:


Tur att det bästa paret i We Got Married sedan Hwangbo och Kim Hyun Joong: Nichkhun och Victoria fortfarande är kvar. Jag frågar mig fortfarande om Khuntoria är kära eller om de låtsats. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt par i We Got Married

 1. Shikshin skriver:

  Nja, YongSeo var annorlunda tyckte jag. Deras koncept var mer ”We are Dating” än det var ”We got Married”. Jag har följt Yonghwa och Seohyun, och jag tycker att de utgjorde ett fint exempel på hur nyblivna par kan vara- de var skygga, vågade inte riktigt osv. Men under seriens gång märkte man hur de blev allt närmare varandra och vågade säga det de hade på hjärtat. Jag tycker att de var ett älskvärt par och var en fin motsatspar till Khuntoria.

  Jag håller dock fullständigt med dig om att Yongseo verkade myycket mindre kärleksfulla än Khuntoria. Seohyun är ju lite konservativ och inte alls ”bubbly” elr vad man ska kalla det. Hon hade lite svårt att verkligen sätta sig in det.

  Btw, jag tror Nichkhun har känslor för Vic umma~ kekeke

  • dancingonourown skriver:

   Ja. Alltså jag är ju inte så jätteinsatt i SNSDs personligheter. Jag tänkte att Seonhyun hade svårt att slappna av för att hon irriterade sig på Yonghwa. Och därför tyckte jag att det blev lite jobbigt att titta på. Sedan såg jag bara ett avsnitt här och där, inte alla avsnitt från början som jag sett med tex. Khuntoria. Alla par vinner ju liksom på att ses från början till slutet. Hade jag gjort det med Yongseo kanske jag hade uppskattat dem mer.

   Och jag tror jag håller med dig om Nichkhuns känslor. Hehehheee… /j

Kommentarer är stängda.