Fjällräven finns överallt

Vi går fortfarande omkring utan förstå exakt vad som hände igår. Det gick väldigt snabbt och J fällde till och med kommentaren ”det känns som om jag drömmer” när vi satt i studion. Jag svarade ”nej, det är här som Inkigayo spelas in. Jag känner igen studion från dataskärmen. Det är på riktigt.”

Eftersom vi även gör research för ett textprojekt när vi är här har vi idag försökt spela in och skriva ner våra intryck. Det är svårt och blir osammanhängande. Vi både reagerade som vi trodde och inte trodde. Mycket märkligt allting. Det blir så konstigt när saker hamnar så nära. Igår kunde vi exempelvis också läsa om vädret från en idol innan vi gick utanför dörren. U-Kiss Kevin twittrade om regn och vi passade därför på att ta med paraplyer när vi gick hemifrån. Vi är i Seoul nu. Vi är i samma tidszon som våra idoler. Vi har sett några på riktigt på väldigt nära håll. Jag har sett Yunho och Yunho har sett mig, om än väldigt kort. AAH. Ibland känns det som vi bott och varit i Seoul hela våra liv, ibland känns det fortfarande surrealistiskt att vi faktiskt är här.

Andra surrealistiska saker är när k-popartister helt plötsligt pratar om svenska saker. SHINee är kända (i alla fall av oss) för att Sverige-flirta ganska ofta. De stylas ofta i Cheap Monday kläder och har på sig tröjor där det står Stockholm eller som är utsmyckade med dalahästar. SHINee i svenska kläder har nästan blivit vardagsmat. Desto konstigare blir det när det börjar prata om det. På Julilis tips om Fjällräven och med Annas romanization av Kank.kkehen presenterar vi detta; SHINee featuring Kånken:

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Fjällräven finns överallt

 1. Julili skriver:

  Lol
  Kanken hahaha

 2. sweko skriver:

  Haha vad coolt! Önskade att det fanns eng sub på klippet dock, nu förstår jag bara hälften…XP

  • dancingonourown skriver:

   Åh, jag vet! Har letat som en tok efter subs eller en med bättre kvalitet men hittar inte. Blir ju dock en ytterligare effekt av ”kanken collection” och Sweden” när man inte förstår så mycket annat tycker jag, haha. /e

 3. PoeticGoofy skriver:

  Oj, jag som länge har velat ha en Kånken, men har velat fram och tillbaka, nu är det klart jag måste ha en 😀

Kommentarer är stängda.