JYJ from TVXQ

När jag gått runt i affärer och på gatorna här i Seoul har jag möts av en fin sak: JYJ. Eftersom deras låtar inte spelas på radio eller tv hade jag tänkt mig att de inte skulle vara särskilt synliga på stan. Men de är de. I olika butiker spelas skivorna The…, The beginning och Their Rooms ”Our Story”.

I den skivbutik vi varit mest finns en avdelning där JYJ och DBSK (både som duo och gamla skivor) står bredvid varandra. En stor hög med Their Rooms ligger liksom precis bredvid en liknande hög med Keep your head down. I små stånd på gatorna och i skivbutiker kan man köpa diverse prylar och välja om man vill ha DBSK med fem medlemmar, JYJ eller Changmin/Yunho som motiv. Än så länge har jag köpt ett litet block och en korthållare. Båda med ehhhuumhhhh…bara Jaejoong.

Jaejoong som nyligen bytte sin beskrivning av sig själv på twitter till: JYJ from 東方神起 always keep the faith. Jag har försökt motstå Jaejoongs charm lite på senaste (genom att inte titta på så många klipp med honom eller tvångsmässigt kolla hans twitter) för att skydda mig från besvikelser. Utifall jag skulle springa på honom irl och han skulle vara blekt ointressant eller om det skulle visa sig att han var en elak och hemsk människa. Hans statusuppdatering i kombination med mina shoppingfynd gör mig dock svag i knäna igen. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Shopping, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.