I vår närbutik

När vi går och handlar möts vi numera av många bekanta ansikten. De lockar oss att köpa diverse prylar. Vi menar vem kan stå emot SNSD på juicen, Lee Hyori på sojun, IU på de söta tuggummina, 2PM på Coca-Colan eller Yoo Jae Seok på diskmedlet?

Hm, vi tydligen, för när vi kom hem från affären var det med bananer och vad vi trodde var ostfrallor (ni vet sådana med smält ost utanpå). Det var det inte, det var frallor med jordnötskakdeg på. Gott visserligen men inte riktigt vad vi var ute efter om man säger så. Kanske är det eftersom vissa har tveksam styling (se: Lee Minho på kaffeflaskan. Eh.) som vi väljer att inte köpa grejerna. Eller så är det varorna i sig kanske? Vi gjorde precis upptäckten att vi köpt sojun med DJ Doc på istället för den med Lee Hyori eftersom DJ Docs var starkare. Hm. /e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Mat, Shopping och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till I vår närbutik

 1. sweko skriver:

  Haha kändisar på allt i affärerna eller? 😀
  Btw har ni testat samgyeopsal? (Det är en av mina favorit rätter när det kommer till Koreansk mat..:9)

 2. sarah skriver:

  HAHAH! SNSD på juice flaskor, det är faktiskt sjukt XDD

 3. Shikshin skriver:

  Vita 500~~ *sträcker ut handen*

 4. dancingonourown skriver:

  @Sweko: nästan!
  Näe, vi har inte testat faktiskt. Jag är vegetarian och Johanna äter inte kött… Ställer till det lite ibland här kan man säga. (Jag har fortfarande inte fått in rätt ord för att jag inte äter fish cakes heller, haha. Kött har jag sluppit men fish cakes dyker upp hela tiden och jag känner mig oförskämd som sitter och pillar.)
  @Sarah: och fantastiskt!
  @Shikshin: jag gissar att du hade slagit till på en flaska juice eller två?
  /e

Kommentarer är stängda.