Bara fyra SHINees?

Varför ser SHINee allt som oftast ut så här nuförtiden?

Jag vet att Jonghyun har skadat benet och återhämtar sig och så vidare men så här länge? Jag menar, jag förstår om han inte är fit för sång eller SHINees sjukt komplicerade koreografier, men annars? Jag tänker exempelvis på det här, fyra SHINees går på Opera Star och sitter i publiken. SITTER. En femte SITTER hemma? Hur skadat är benet? Varför är han nästan aldrig med? Han har visserligen dykt upp i någon intervju nyligen men i allmänhet, fyra stycken.

Det gör mig ledsen och så klart, som vanligt, paranoid. Varför varför varför? Vet någon? Vill han inte? Är han jättedålig? Han är väl inte på väg att bli en ny Amber? (Som nu visserligen återvänt men är, hm, aningen utseendemässigt förändrad.)

Jag vet att jag skrivit lite hårda saker om honom förut, inte hymlat med att jag har andra favoriter i bandet, men jag ville inte det här. Jag vill ha fem stycken som slänger upp näven i luften och säger: Anyonghasaeho, bitnaneun SHINee imnidah!

Fem stycken igen snarast. Tack på förhand. /e

Ps. Bilden är framsidan av mitt sjukt fina block som jag inte kunde låta bli att köpa i Myeondong i förrgår. ds.

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bara fyra SHINees?

 1. thangkhung skriver:

  Jag tycker inte att du borde oroa dig. Många fans har också påpekat hans frånvaro men med tanke på att de håller på att spela in sitt nya album nu så tror jag att SM kör med ”överraskningstaktiken”. Han sågs utanför SM-byggnaden i Apgujeong nyligen av några utländska fans och en bild av det mötandet finns på soompi. Samtidigt vet vi inte heller hur omfattande själva operationen var eller hur pass snabb läkningen varit.

  Samma sak med Amber. Hennes vrist har varit bra och hon har ändå inte varit med på framträdanden med f(x) efter att hon kom tillbaka till Sydkorea. Hon har synts till och så men inget officielt comeback-framträdande, och jag tror inte vi kan förvänta oss det förrän de släpper nytt nu i april.

  Ni kanske borde slå upp ett tält utanför SM och börjar campa där i protest 😉
  Och säger dom inte bitnaneun SHINee??

  • dancingonourown skriver:

   Åh, tack. Jag behöver att någon säger åt mig att sluta oroa mig ibland. Hm, campa. Intressant. Tänk om man skulle våga det…
   Och, jo, du har rätt. Jag snabbgooglade och hittade en felaktig romanization. Det är ju shining de säger. Jag ändrar, tack för att du påpekade det. /e

 2. Julili skriver:

  Jag tycker ni går hem till de, knackar på dörre och frågar. Lol
  Well, med tanke på att han blev skadad och i den vevan kom ut med att han har flickvän… ja många konspirations teorier finns. Jag tror att SME håller honom borta från allmänhetens ljus bara för att testa detta med flickvännen. Kan en SME verkligen ha en flickvän?
  Vi får väl se ^^

  • dancingonourown skriver:

   Haha, ja men det var ju en jättebra idé! Så gör vi!
   Uuhh, ja vet. Jag har läst alldeles alldeles för mycket konspirationsteorier och kan inte riktigt sluta leta heller. Jag blir liksom knäpp av sånt här och vill veta exakt vad som händer. Ganska smärtsamt att veta att man aldrig lär få veta hur de tänkte/tänker.
   Men seriöst, sedan det uppdagades för flera månader sedan har jag inte hört ett pip mer om flickvännen och relationen. Lite skumt. Men jag kanske hänger på fel forum?/e

  • dancingonourown skriver:

   Ja, såg det där. Vi funderade på att gå en sväng förbi SMs byggnad under överaskningsfesten men vågade inte… Fint att se att alla fem gick på ett bröllop ihop också!/e

Kommentarer är stängda.