Många saker

Det händer mycket just nu och vi har dåligt med tid att blogga om allting därför tänkte vi göra en snabb punktlista över viktiga händelser:

*Vi har spekulerat och dagdrömt om vilka som ska bli de nya paren i We Got Married. Först blev det bekräftat att Eunjung från T-ara och Dream High ska vara med och vi jublade. Sedan visade det sig att hon ska vara gift sig med skådespelaren Lee Jang Woo som vi inte har koll på alls. Hm. Det hade varit roligare om det var någon vi haft en relation till. Men ändå vi gillar Eunjung. Nu funderar vi runt vilket det andra paret kommer att bli. Det går rykten om en badmintonspelare. Om vi fick välja skulle vi vilja se: Alexander/Amber eller Amber/CL eller CL/Changmin eller Changmin/Onew eller Onew/Dara.

*Bran New U-KISS har släppt en ny video. Vi tittade på den tillsammans i förmiddags. Vi ville verkligen inte gilla den för att det är sjukt sorgligt hur NH Media bara kan sparka medlemmar och ersatt dem med två nya. Vi ville inte ha ett Bran New U-KISS, vi ville bli arga. Men det är en sjukt bra låt. Vi gillade den. STARKT till och med. Men det är ett stort hål efter Alexander. Vi fick dock lova att titta på den flera gånger. Eh. Vet inte riktigt hur vi ska hantera faktumet.

*Jaejoong vann i kategorin ”celebrity” på Shorty Awards och vi jublade igen.Vår första tweet någonsin var den här. Vi känner oss med andra ord delaktiga  hans vinst.

*I går var vi och drack drinkar med Paula som har varit mycket i Seoul, driver noonablog och är en av tjejerna bakom onlinemagasinet Banana Milk. Vi pratade om kulturkrockar, både positiva och negativa, var man ska gå ut i Seoul, idoldyrkan och spazz i flera timmar. En intressant och väldigt trevligt kväll! Om ni inte redan gjort det tycker vi verkligen att ni ska läsa bloggen och tidningen.

*Resan börjar kännas mer och mer verklig, just nu håller Elin på att packar och väljer bland sina kläder och i kväll ska vi träffa lite vänner och säga hejdå. AAAAAAAH.

*Tre månader i Seoul väntar.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.