Nykär?

Ena stunden mår jag lätt illa av nervositet andra stunden skuttar jag runt som ett fån och ler gigantiskt stort och enfaldigt. Jag har svårt att äta och sova. Mitt hjärta slår hårt, hårt i bröstet. Det känns som om jag är nykär. Men det finns ingen speciell person i mitt liv just nu. Eller rättare sagt det finns väldigt många speciella personer i mitt liv just nu: Jaejoong, Gummy, Changmin, Yoochun, Kahi, Yunho, Junsu, Son Dambi, Nichkhun, Victoria, Amber, Krystal, Suzy, Hyun Joong, Minho, Onew, Eun Hye, Jong Ki, Ah In, Taemin, Key, Min Young, Chansung, Taecyeon, Eunjung, Wooyoung, CL, Dara, Geun Young, Geun Suk, G-Dragon, T.O.P, Alexander, Kevin, Minzy, Boom, Daesung, Lee Hyori, Heechul, Kyuhyun, Uee, Lee Min Ho, Se7en och många fler in i all oändlighet… Anledningen till att jag har hjärtklappning är att om mindre än en vecka kommer jag att vara i landet alla de här viktiga människorna kommer från.

Seoul i Sydkorea, en plats vars populärkultur jag varit fixerad vid i över två års tid. På gatorna pratas ett språk som jag lyssnat till extremt mycket men som jag bara förstår ett fåtal ord av. Ett språk som känns mer som om det hör hemma i en drömvärld än ett verkligt land. Första månaden, av de tre som vi ska stanna, kommer vi att bo i stadsdelen som serien Mary stayed out all night utspelar sig i: Hongdae. När jag ser mig gå runt på gatorna är mina bilder och motiv hämtade från serien. Jag kan inte få bort dem hur jag än försöker. Precis så här kommer det att vara:

Eh. Eller kanske inte riktigt men bara nästan lite. Försöker precis som när jag varit nykär i människor att inte har för höga förhoppningar och tänka realistiskt. Jag kommer ju antagligen att bli lite besviken. Seoul är inte paradiset, det är ett land med för och nackdelar. Det kommer att bli en komplex och intressant att resa. Ett äventyr. Kanske kommer Hongdae vara lite för mycket ”alternativa” ungdomar och indiemusik för att egentligen falla mig i smaken men ändå charma sig på mig. Precis så här:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz, Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nykär?

 1. Sarah skriver:

  Herregud det är ju snart, grattis! Det är helt fantastiskt. Jag skulle nog köpa hela korea om jag var där XD Förresten, vad tycker ni om Dbsk’s dance version av before u go? Jag tror nog jag gick till himlen under 4:57 sekunder.

  • dancingonourown skriver:

   Ha, tack. Vi håller på och packar just nu. Gulp. Jag gillar Before U Go-dansvideon starkt (mycket bättre än pistol-versionen.) Dansen är liksom så saljmig men på sjukt bra sätt om du förstår vad jag menar. Hehehehheehhe… /j

   • Sarah skriver:

    haha aa jag förstår exakt vad du menar 😉 Men seriöst, mannen med skägget fick mig att dö av garv

 2. L skriver:

  Om ni sticker till Itaewon, håll utkik efter den snyggaste killen ever som sitter i korsningen vid PB och mediterar. Mitt under rushtrafiken. *swoon*

Kommentarer är stängda.