K-pop laced pants

Vi försöker spara så mycket pengar som möjligt inför de tre månaderna i Seoul (OM MINDRE ÄN EN VECKA. AAAH) men vissa fynd är ju bara korkat att missa. OnKey-couple pants på Cheap Mondays rea till exempel. 60 kronor! Success!

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Shopping och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till K-pop laced pants

 1. sarah skriver:

  Herregud. Vilka. Snygga. Byxor. !. Key och taemin, omg. Har likadana! Har faktiskt aldrig köpt ngt från Cheap Monday förrut *skäms*. Jag tycker att de har väldigt snygga byxor men ärligt talat vet jag inte ens vart man kan få tag på dem. Hehe, vart köpte du dem? Känner mig redan lite närmare Taemin & Key när jag vet att jag kommer att ha på mig likadana byxor som dem, låter sjukt va? Haha.

  • dancingonourown skriver:

   Åh, tack! Jag vet, lyckan var total när jag hittade dem (och så sjukt billiga med). Äsch, man behöver inte skämmas för det alls. Jag bor i Stockholm och där har Cheap Monday egna butiker, Weekday. Vet att det finns i Malmö, Uppsala och Göteborg med. Bor man någon annanstans kan man kanske köpa på nätet eller så?
   Oh, nu när du säger det ser det faktiskt ut som Taemin på bilden. Men, det är Onew (innan han klippte sig). Hoppas du fortfarande tycker de är lika snygga, haha. Låter inte sjukt alls tycker jag, jag skrek liksom till: OH! OnKey-couple pants! när jag hittade dem. Hehe/.e

   • Sarah skriver:

    Jahaaaaaaaa, det var därför du skrev Onkey couple pants, för det var Onew. Han är jätte lik Taemin här. men nu när jag kollar närmare så är det ju Onew. Hans ben är super smala! Och hans hårfärg… så likt Taemin. Nej då, byxorna är fortfarande skit snygga, har inget emot OnKey couple, fast jag föredrar nog JongKey bäst. Dessutom har jag alltid gillat Taemin med Minho, man ser ju deras obvious kärlek till varandra^^ Och Taemin brukar låna hans kläder oxå haha.
    Tack förresten! Ska dra till stan och köpa dem idag!

   • dancingonourown skriver:

    Jag vet! Jättesmal verkligen.
    Heh. Ja, det finn flera bra pairings i SHINee… Men jag står nog fast vid OnKey.
    Hittade du byxorna?/e

 2. thefutureisidol skriver:

  Du ser nästan exakt ut som Minzy. OnKey for life! Undrar om de har varsitt par eller om de slåss om det enda paret?/l

  • dancingonourown skriver:

   Höh! Exakt som Minzy, I wish! De flesta fans vill att de ska dela på dem. Det finns en lite småsnuskig förklaring till hur de passar på båda./e

 3. Pingback: h&m, Onew and my new t-shirt « The Future is Idol

Kommentarer är stängda.