På väggen i min framtida lägenhet

En snabb bildanalys säger mig att Changmin är skitsnygg i skitsnygga kläder. Lätt photoshoppad tittar han drömskt på en okänd äldre kvinna som stolt och arrogant lyfter sin näsa i luften. Fotografen är starkt inspirerad av 1600- och 1700-talsmåleri. Stylisten av tidigt 80-tals mode. (Jag tänker ofta på tv-serieversionen av Brideshead Revisited från 1981 när jag tittar på Changmin och Yunho nu för tiden och jag gillar det starkt.) Av alla sjukt fina foton på Changmin och Yunho i Esquire Magazine är det här bilden den finaste. För att jag verkligen gillar kompositionen och den starka stämningen i den (Changmin tittar på en äldre kvinna).

Jag skulle vilja sätta den i en blaffig guldram på väggen tillsammans med något av de liknande fotografierna på T.O.P. och 50-åriga Lee Mi Sook. Och kanske några flådiga foton på Jaejoong från hans senaste arbete för Elle samt det där vackra fotot där Amber och Krystal håller varandras händer hårt.

Om jag nu hade en lägenhet där jag kunde ställa mina saker och hänga vad jag ville på väggarna. Har inte haft det sedan i somras då jag sa upp min lilla, men väldigt vackra och billiga, lägenhet i Malmö. Då tänkte jag att det inte fanns någon annan utväg än att flytta för att inte bli kvar för evigt på en plats där jag hade slutat trivas. När jag ser de här bilderna börjar jag inse vilken lyx det är att ha ett eget hem där man kan göra vad man vill. Jag börjar längta efter en plats, som inte är i lådor i mina föräldrars garage, att ha alla mina saker. Problemet är att jag inte har bestämt mig för var och hur jag vill leva mitt liv de närmsta åren.

Så medan jag väntar på att livet ska ta mig till något nytt ställe, typ Seoul, njuter jag av när Yunho och Changmin åmar sig som kändisar gjorde på 80- och 90-talet i glansiga sidenkostymer. De är så bra och SM är så duktiga på att läsa trender tidigt. I min framtida lägenhet i en okänd stad om cirka två år kommer jag att gå runt i exakt likadana kläder som Changmin har här, alla fall den blåa sidenkostymen. Jag lovar. (OBS klicka på youtubesymbolen för att se videon):

  /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till På väggen i min framtida lägenhet

 1. paula skriver:

  älskar den den där bilden på changmin! De på jaejoong va också snygga, men asså posa med en pistol…? kom igen, har det någonsin sett coolt up på riktigt?

  • dancingonourown skriver:

   Ha. jaaa Changmin-bilden är verkligen extremt fin.

   Och håller med om vapnen, att posera med dem blir i princip alltid löjligt. Det är intressant varför så många k-pojkband gör det, antar att någon vill göra deras image lite hårdare, ge dem lite pondus. För mig får det dock typ motsatt effekt. Heheee… Ingen trovärdighet alls. Jag vill ha bilderna när Jaejoong ser ljuv ut. /j

Kommentarer är stängda.