K-popens androgyna frälsare är tillbaka!

Äntligen. Äntligen. Och äntligen. Jag sitter med morgonkaffe, ett lyckligt leende och lätt tårade ögon. Ett band som inte splittras! En favoritmedlem som återvänder inte lämnar.

Amber är tillbaka PÅ RIKTIGT. Blonderad och vacker poserar hon med de andra medlemmarna i f(x) i tidningen Marie Claire. Det var nästan ett år sedan Amber skadade sin vrist och lämnade k-popvärlden. Sedan slutet av januari har hon varit i Sydkorea men inte synts till när f(x) uppträtt eller genomfört andra aktiviteter. Jag har hunnit misstänka att det inte skulle bli någon storlagen återförening, att SM av någon ful anledning lurat oss att tro att f(x) fortfarande var fulltaliga.

Men nu är hon tillbaka: k-popens androgyna frälsare. Hon som får tjejer att skrika, dregla och glömma att de trodde att de var heterosexuella. Åh Amber! Jag beundrar dig så oändligt mycket för att du klarar av att spela din vackra roll i ett homofobt samhälle. Fighting. Fighting. Och fighting. Jag hoppas att du lever lycklig i alla dina dagar tillsammans med Krystal, hon har saknat dig. JAG HAR SAKNAT DIG! /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till K-popens androgyna frälsare är tillbaka!

 1. Shikshin skriver:

  Är överlycklig! NU måste f(x) comebacka med en megahit till låt! Är säker på att SM har sparat något grymt för dessa tjejer!

 2. ayla skriver:

  Jajajajaja comeback! Men man undrar ju såklart vad det handlade om…tycker även att hon ser lite smalare ut, men det kan ju vara bara den nya frisyren, sminket och så…
  Jag har varit så rädd för att hon skulle komma tillbaka helt förändrad med ny femme image, att de tvingat henne att banta ner sig, eller att SM skulle ha tänkt att hon hindrade gruppen genom att de inte kan göra en massa saker som andra tjejgrupper gör på grund av hennes image, så att de helt enkelt kickat henne.

  Puh, men man kanske inte ska ropa hej fören vi ser vad det blir av det här, så att säga.
  Men oj vad glad jag är, och fan vad snygg hon är, AMBER ❤

  • dancingonourown skriver:

   Ja, jag har faktiskt svårt att känna mig samlad och kritisk har bara gett mig hän i glädje. Eftersom hon är tillbaka och tex. inte ser plastikopererad ut. LYCKA! Jag tycker även att alla ser ovanligt smala ut, misstänker att det handlar om photoshop eller liknande. Ser fram emot comebacken! /j

 3. dancingonourown skriver:

  Måste också tillägga: Amber i all ära men hur snygg är inte Krystal på den där bilden? *dies*/e

Kommentarer är stängda.