Sydkorea finns överallt 39

 

 

 

 

Mars, Vasagatan, Västerås, Sverige

Annons
Detta inlägg publicerades i Sydkorea finns överallt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sydkorea finns överallt 39

 1. Mia skriver:

  tänkte bara tipsa er, jag vet inte om ni redan sett klippet. Jaejoong är verkligen to die for här, killen blir verkligen bara snyggare och snyggare för varje dag som går( man kan ju undra om det verkligen är möjligt, men tydligen är det det)
  diggar verkligen eran blogg, och hoppas ni får en toppen resa till Seoul, ni får tipsa sen på ställen att fara på för jag ska dit nästa sommar=)! kram på er!

  • dancingonourown skriver:

   Aaaahhh jag vet. Jaejoong är i mina ögon världens absolut vackraste människa. Jag fattar inte hur han kan vara en sådan perfekt blandning av bra saker. Och den här videon. JA! Jag vill skrika av lycka, fast jag inte är typen som skriker.

   Tack för att du gillar bloggen och det är sjukt spännande (och lite läskigt) att åka till Seoul (jag tänker att du kanske förstår hur vi känner). Vi ska försöka tipsa och uppdatera medan vi är där så gott det går på bloggen! ♥ /j

Kommentarer är stängda.