Svag i knäna

Nu ska jag snart fira helg genom att se sista avsnittet av Paradise Farm. Men först måste jag bara säga några ord om huvudrollsinnehavaren Changmin. Han spelar över ganska rejält men det gör ingenting för han är underhållande att titta på och är inte det minsta pinsam. Jag börjar bli så besatt av honom att det liknar en förälskelse. Att han inför promotion av Before U Go har klippt en perfekt frisyr som visar hans perfekt lätt utstående öron (vilka man kan beskåda i dagens Music Bank ) gör mig inte mindre svag i knäna.

Jag ska försöka låta bli att tänka på att den andra manliga huvudrollsinnehavaren i Paradise Farm Joo Sang Wook i veckan uttalade sig om rykten som gått om att han gillar killar. Enligt allkpop ska han ha sagt:”I attended an award ceremony previously with a good friend of mine where we talked about various subjects. One of the rumored stories picked up was that I admitted to being gay, however those claims are ridiculous and simply absurd.”

Jag började gråta när jag läste det. Oavsett Joo Sang Wook smakpreferenser är utlandet på alla sett vidrigt. Vadå fånigt och absurt? Ofta försöker jag förtränga vilket homofobt land Sydkorea är. Tittar man på bilder av Changmin och Yunho och läser mycket fanfiction är det lätt att göra det. När jag åker dit lär det bli svårt. (Eller Lonely Planet har en ganska brett utbud av gayklubbar. Jag kommer bara hänga där i förnekan. Och vägra allting hetero-patriarkalt utanför.)

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex, Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.