Snart Seoul, snart

Jag känner mig som Key på den här gif:en idag:

Humör aningen oklart. Rastlös, småstressad, förväntansfull och så vidare. Jag skulle vilja ägna dagen åt att vandra runt planlöst. Åtminstone kunna lägga tre timmar på att verkligen gå till botten med vilken av Lee Joons stickade tröjor som är snyggast i liveframträdandena feat. fanservice deluxe av Again. Är det den gråa, röda, svarta eller vita:


Det ska jag naturligtvis inte göra. Istället ska jag göra mitt yttersta för att inte skrämma upp mig med detaljläsning av artiklar om kärnkraft och radioaktiva partiklar. Jag ska ta tag i de här tio tusentals orden som jag och Johanna ska ha skrivit klart innan vi drar till Seoul om knappa två veckor och försöka beta av åtminstone en punkt till på listan ”Att göra innan resan”. Igår var det andrahandsuthyrning, idag blir det fixa den droppande kökskranen skulle jag tro. Javisst. Jag sätter igång med det nu. Just det. Exakt nu./e

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Snart Seoul, snart

  1. DieuAn skriver:

    LOL det där gif är bara för underbart xD

  2. thefutureisidol skriver:

    Och hur tror du att jag ska klara mig när du har åkt till Seoul? Men ja, så himla bra gif.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s