Vapen och vackra män, igen

Män med vapen och hårt minspel är inte min grej. Eller som jag skrivit tidigare: Jag kan tycka om aktionserier om de har självdistans och är välspelade. Men jag brukar sällan bli förälskad i huvudrollsinnehavaren. (Alla fall inte om det är en man. Hårda kvinnor däremot är jag lite svag för. Det kan tyckas något dubbelt och könsstereotypt. Men hårda kvinnor blir sällan lika töntiga som hårda män i mina ögon.)

Nu har Changmin och Yunho släppt en musikvideo där de gullar med vapen och trots att båda ser sjukt bra, låten är i min smak och videon känns påkostad så blir det inte bra. Jag förstår att eftersom Changmin är med i Athena och Yunho ska vara med i Poseidon vill SM arbeta vidare med den hårda actionstilen. Men videon är oengagerande klychig och osexig. Ett slöseri på vackra män (klicka på youtubesymbolen i höger hörn för att se den):

 

I övrigt glädjer jag mig åt att det äntligen är bekräftat (efter månader av skvaller) att Yoochun ska filma tv-dramat Goodbye Miss Ripley. Jag ser fram emot att se honom i en annan roll än den i Scandal, eftersom han gjorde den så bra. Och det är ett steg i rätt riktning för JYJ. HEJA YOOCHUN!

 

 

 

 

Sedan är det såklart allt som händer i Japan. Jag tittar på uppdateringar om kärnkraftsverken hela tiden och oroar mig. Vet dock inte vad man ska säga om det. Det är sorgligt, obehagligt och ogreppbart. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex, Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vapen och vackra män, igen

 1. DieuAn skriver:

  Hahah ”slöseri på vackra män” xD
  Själv tyckte jag videon var ganska ok, men jo, klychig var den också.

 2. sarah skriver:

  Neej, jag älskade den!! 😀 Grät faktiskt lite när jag såg den, och changmins powerful röst var bara helt underbart~

 3. sarah skriver:

  och så var de oxå jätte sexiga ❤

  • dancingonourown skriver:

   Hahahhaha… då kanske det inte är slöseri med vackra män. Jag menar om någon verkligen uppskattar dem i videon.

   Jag gillar däremot de nya fotona något enormt.
   http://community.livejournal.com/omonatheydidnt/6187530.html
   Så vill jag ha dem. Vackra och gullande med varandra. Hööööhöööö. OCH JAG GILLAR OCKSÅ CHANGMINS RÖST. Den ger mig rysningar. Låten är liksom fin. /j

   • sarah skriver:

    Joo så är dom ju som bäst, älskar bilderna sjukt mycket!! Changmin är typ den snyggaste människan jag vet. Håller med dig, hans röst tränger verkligen in i ens själ ❤ Har inga ord för hur fantastiskt vacker han är

 4. thefutureisidol skriver:

  du är ju kär i honom ju/l

 5. thefutureisidol skriver:

  yeah you told me!/l

Kommentarer är stängda.