Fangirls

När världen är en läskig och sorglig plats där städer utplånas, kärnkraftverk exploderar och svenska folkets homofobi blir tydlig då finns det en sak som gör att det känns som om det ändå finns hopp för världen: fangirls. I Teen Tops nya video flimrar de förbi med handskrivna skyltar och glansiga ögon. Och är så vackra att jag rörs till tårar.

I övrigt spexar Teen Top runt och kastar snö på varandra, hänger på hotellrum och charmar övertygande in sig hos kameran. Under videon ser jag framför mig hur fans sitter framför sina datorer och spelar valda delar av den på repeat, gång på gång på gång och drömmer om hur det skulle vara att umgås med Teen Top. Jag önskar lite att jag var tretton och inte tjugoåtta. För jag vill också fantisera om dem, de är så himla fina och bra. Men det går inte att dagdrömma om Teen Top, det tar stopp i min fantasi, de är liksom barn. Även om jag gillar yngre vackra män går min gräns här:

Istället blir det fansen jag fantiserar om och deras relation till Teen Top. Hur vill de att Teen Top ska vara? Vad gör de tillsammans i deras drömmar? Jag vill att de ska kunna prata om allt och bygga en utopisk relation som bygger på likheter och igenkänning istället för heteronorma olikheter. OH fangirls tillsammans förändrar vi världen! /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.