Total epic success och total epic fail 19

Epic fail

Japan. Jordbävningen och kärnkraftsolyckorna. Mycket svårt att koncentrera sig på annat än Japan just nu. Det är så hemskt och ogreppbart. Alla dessa människor det drabbat, alla det kan drabba. Det gör ont i hela kroppen. Det blir liksom för svårt.

Epic success

Det blir två den här veckan. För det första vill vi uttrycka vår glädje över det öppna mottagandet och succén för två svenska flickidoler i gårdagens final i Melodifestivalen. Eric Saade kom etta och Danny Saucedo tvåa. Vi gallskrek båda på varsitt håll i Sverige när det stod klart att årets vinst stod mellan de två. Det om något är ett bevis på att längtan i Sverige efter proffsiga fagra unga män som både kan dansa och sjunga faktiskt är enormt. Plus också till den kameraman som fångade några av de finast fansen när de dansade under Eric Saades nummer och för alla pussar Eric och Danny gav varandra framför kamerorna på efterfesten.

Vi vill vi också uppmärksamma veckan mest oväntade positiva överraskning på k-popscenen, Kim Hyung Joons solodebut. Vi har inte varit överförtjusta i Hyung Joon som var/är SS501s maknae och hade stage namnet Baby (eh). Vi har, hm, gillat de andra i bandet mer. Nästan tyckt att han varit aningen obehaglig. Vi såg inte direkt fram mot hans solodebut om man säger så. Så kommer den här! Bra låt, briljant dans, överbriljantvideo. Det känns skönt och fint på något sätt. Vet inte hur det kommer att gå på listor och dylikt men Hyung Joon har i vilket fall gjort ett bra jobb. Han är duktig och kan stå på egna ben. Hoppas verkligen att det inspirerar hans lillebror, Kibum fd medlem i U-Kiss, som för ett par veckor sedan på ett mycket orättvist sätt fick sparken från bandet. Hoppas det ger honom ”det finns ett liv efter bandet”-känsla så han inte går ner sig totalt.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Total epic success och total epic fail 19

  1. thefutureisidol skriver:

    Alltså, denna låt, jag kan inte sluta lyssna. kram/L

    • dancingonourown skriver:

      Ja, alltså den är sjukt bra. Och på tal om dina fix, har jag också fått en allvarlig fix på Our Game med Changmin/Yunho. Först var den liksom bara en av de bra låtarna på skivan nu går den på repeat när jag skriver. /j

Kommentarer är stängda.