Danny+Saade=sant

Vi har tidigare skrivit om den sorgliga bristen på bra svensk boys love. Nu tar två flickidoler saken i egna händer. Under en intervju inför finalen i svenska Melodifestivalen 2011, pussar Danny Saucedo Eric Saade rakt på munnen. Eric blir först förvånad men hämtar sig snabbt och pussar lyckligt tillbaka.

Jag gillat verkligen Danny och Eric. De kommer på delad andraplats när det gäller titeln Sveriges bästa flickidoler i mitt huvud. (Etta kommer alltid Darin, i mitt hjärta och i mina öron raderar han ut allt motstånd även om han inte längre är sitt forna flickidolsjag.) Jag hoppas verkligen att Eric och Dannys pussande ska få fangirls/fanboys att inse vad de missat när de väljer att nästan enbart para ihop dem med deras offentliga flickvänner eller sig själva.

Snälla Sverige se Eric och Dannys potential som fantifictionpar det skulle göra era fandom så mycket mer spännande!

Jag och min syster har tidigare försökt lansera idén om att Danny är kär i Mattias från EMD. Hon genom en video och jag här på bloggen och i en novell som jag ännu inte vågat avsluta och publicera för att den blev så verklig och sorglig att jag började tro på den själv. Hm. I vilket fall har idéen inte riktigt blivit den succé vi hade hoppats på. Min systers video om det sydkoreanska fanfictionparet HyunSaeng har liksom närmare 7000 visningar medan den om Mattias och Danny har typ 200. Eh. Jag hoppas att det var så enkelt som att det inte riktigt var rätt par (det kan ju lätt bli lite sorgligt eftersom tex. Mattias har barn). Det här däremot måste bli en boys love-succé, ser fram mot mer på lördagkväll då finalen äger rum:

Här finns en ännu finare bild, där Eric inte riktigt ser lika motsträvig ut. He, he, he… Kommentarerna under är dock väldigt delade och får mig att minnas att inte bara Sydkorea utan även Sverige är ett heteronomt och homofobt land. (Jag glömmer det ibland, för att den umgängeskrets jag valt är ganska queer och kan hända snäv.) /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Fanmade, Sex, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Danny+Saade=sant

 1. Michelle skriver:

  vad heter låten som är i med i själva videon från aftonbladet? :O

 2. Slappe 8D skriver:

  Eller hur! äntligen några bra pairings i detta tråkiga land ❤ XD

 3. Malla skriver:

  Håller med! Mathias x Danny eller Danny x eric saade två jättemsaskiga couples! mer svensk yaoi fandom! 😀

 4. A skriver:

  Och blev ju inte direkt besviken på finalen eller bilderna från efterfesten!

 5. Etzuko skriver:

  Jag kan inte beskriva mig glädje över att äntligen hitta någon som skriver positivt om den här händelsen! Som den fangirl och fanfictionskrivare jag är blir jag alldeles för hyper när något sånt här händer och laddar ner löjligt många bilder av de båda, var för sig och tillsammans. Måtte den svenska idol/fangirlismen börja att komma i rullning!

  • dancingonourown skriver:

   Åh! Tack det samma. Sjukt fint att höra! Jag och min syster har också (trots att vi inte har tid egentligen) laddad ner pussbilder och heta blickar från olika tillfällen och vinklar hela helgen i väntan på att ha tid att göra fan-videor.

   Jag börjar också tro att något är allvarligt på gång när det gäller Boys Love och Sverige, med tanke på hur många som kommit till vår blogg genom att söka på olika Danny, puss, kyss, Saade kombinationer. Det måste ju betyda att folk vill läsa och se mer. Heheheheh… /j

 6. ayla skriver:

  Ahh, oj oj är ju en del som skriver bland annat
  http://ablativ.blogspot.com/2011/03/my-fandom-is-popular-in-club.html

 7. Tinie skriver:

  Ser att ni nu är i Seoul. Hoppas ni har det finfint!
  Verkligen gullig pairing det här… bristen på svensk slash fanfic är påtaglig. Frågan är om det är Danny/Eric? Det skulle jag nog tänka mig. Eric kommer nog alltid hamna på högra sidan om slashen i min värld.

  Men tyvärr Danny, jag tror Eric bäst slashas med en snubbe som är lite äldre och möjligen inom ett annat, mer ”seriöst” gebit. Lite tråkig på ytan men med ett lejon inombords… 😀

Kommentarer är stängda.