Project Runway Korea

Har man känt mig en tid vet man att jag är total sucker för reality shows. Nu pratar jag inte typen Big Brother, Bonde söker fru och liknande. Nej, jag gillar att titta på tävlingsrealitys där människor är duktiga på saker. Det spelar inte så stor roll vad de är duktiga på. Det kan vara sång, dans, sång och dans, designa kläder, laga mat eller posera. Tvärtemot en del andra gillar jag heller inte de första avsnitten där man ska skratta åt en del som försöker (typ Idols hela första veckor, uuäää). Nej, jag vill se när människor lyckas. Sånt gillar jag. Jag gillar att snyfta med i deras glädjetårar när de får bra kritik och sånt. Det är himla fint tycker jag.

Helst ska programmen inte vara svenska heller, Idol är undantaget, där har svenska versionen till nyligen varit bäst. Däremot spelar de ingen större roll om de är amerikanska, brittiska, australienska eller kanadensiska. Jag ser dem alla. Jag har sett otaliga säsonger av Make me  a supermodel, Next Top Model, Top Chef, So you think you can dance och så vidare. Därför skrek jag av lycka när jag för något år sedan såg att Seo In Young skulle vara gästdomare på den koreanska versionen av Project Runway. Till min förtret hittade jag inte programmet med undertitlar någonstans och sedan hann jag glömma bort det tills jag såg den här bilden:

Jeremy Scott bryr jag mig inte så mycket om. CL däremot!! CL ska vara gästdomare! AAAAH! CL+Project Runway!!! Lyckorus! (Obs. Notera alla utropstecken. Jättemånga.)

Har försökt utan lycka att hitta en sida som kan tänkas komma att lägga upp serien med undertexter. Visst, hittar jag utan undertexter kommer jag titta också (och förstå cirka 10% av det högst. Jag försöker hålla igång koreanskan men det är svårt). Men, är det någon som vet var man kan hitta subs? Snälla? Vore mycket bra för att distrahera från U-Kiss-soppan som fick mig att vara uppe halva natten i förrgår. Efter att ha somnat på tok försent vaknade jag sedan till det här. NH Media spiller ingen tid på att låta fans sörja direkt. Direkt upp med en ersättande medlem. URGH!

Men, hjälp mig leta, plz. Project Runway + CL liksom.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.