Vem är den långe mannen?

Min syster var ute och gick på en gata i NYC och fick plötsligt syn på en folkskock som fotade, filmade och pratade koreanska. De hade samlats runt den här mannen:


Min syster visste inte vem det var men blev sjukt nyfiken. Hon filmade och fotade därför liksom alla andra som samlats runt honom utifall vi visste. Hon mejlade oss i går och han ser så bekant ut. Men vi kan omöjligt koppla. Vår kunskap när det gäller stiliga koreanska män över 28 år är pinsamt begränsad. (Vi får skylla på att det där med äldre män aldrig riktigt varit vår grej.) De ända jag kan är typ Won Bin och Lee Byung och jag tror att de är betydligt kortare och har mindre hakpartier. Någon som vet vem det är eller vem det skulle kunna vara? Vi är så nyfikna. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Sydkorea finns överallt och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vem är den långe mannen?

  1. Anna skriver:

    Ingen jag känner igen, fast både Won Bin och Lee Byung Hun hör till den generation skådespelare jag faktiskt har lite koll på så dem kan ni utesluta i alla fall. Kollade med min koreanska sambo som spontant sa att det skulle kunna vara Daniel Henney.

Kommentarer är stängda.