G-Dragons Super Lover

G-Dragon har inte bara bra klädsmak (minus playboyflirtandet) han verkar även ha bra tjejsmak. Läste precis att alla medlemmar i Big Bang svarat på frågan om hur deras idealtjej ska se ut och vara. De svar som står ut mest är Taeyang som säger att han alltid gillat tjejer som ser västerländska ut (eh smidigt, många asiatiska fans är väldigt ledsna), Seungri som erkänner att han har en fix på Uee (ha ha ha) och G-dragon som säger: “In the past, I used to have a detailed vision of what my ideal woman would be like; for example, ’someone with short hair and a tomboyish style’. But these days, it’s just someone who I’m comfortable with and doesn’t act fake around me.”

G-Dragons svar skulle kunna ha varit mitt eget om ämnet var idealtjej och idealkille inte var tillåtet att prata om (som nog var fallet för Big Bang under intervjun). Till vår goda smaks ära tänkte jag därför publicera ännu mer av det snyggaste tjejbandet jag vet. Deras nya video till Super Love är här. Jag är nästan helt säker på att de inte skulle bete sig falskt runt varken G-Dragon eller mig. Jag dör av utopisk-lycka när jag ser videon och undrar vem som är G-Dragon favorit och vad han tycker om att de flirtar in sig hos två långa smala tjejer med västerländska drag (mig och tjejen i videon alltså)? MER MISSTER:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till G-Dragons Super Lover

 1. ayla skriver:

  AHHHHHH

 2. dancingonourown skriver:

  Internationellt forum: http://z15.invisionfree.com/Lovely_MISSTER

  Där finns bland annat en översättning av texten till Super Lover. Den finaste delen är:
  ”You’re so sexy, but you’re losing yourself in your lost love
  If you’ve loved wrong, don’t give up, everyone needs to be happy
  Breaking up isn’t a sin, the one who walks away isn’t the winner
  What you need is a Super Lover – Me!” /j

 3. paula skriver:

  vet ni, när vi spelade in high high MV – sista kvällen – så va det en tjej som jag satt och snackade me en lång stund. Hon kom dit precis i slutet (typ 5 på morgonen) och va klädd i mjukiskläder och va osminkad (men suuuuper söt) och vi va bara typ 10 pers där då – och jag undrade lite vem hon va och vem hon kände. GD satte sig ner lite snabbt vid oss och sa typ ”tja… vi e snart klara här” och log och sen gick han igen. Så hon sa att hon hans kompis. Men jag tänkte redan då…. jag är SÄÄÄKER på att det är hans tjej. hahaha. hon va ganska lik, va heter han, Kim Hyung Joon i F4 fast tjej. undra om hon va ngn ”up and coming” kpop tjej eller vad… hon sa att hon va student.
  ville bara dela lite insider infor här – älskar er blogg!!

  • dancingonourown skriver:

   OH OH. Fin berättelse! Blir väldigt glad av den. Mest för att G-Dragon (om det var hans flickvän) har den goda smaken att vara diskret för sina fans skull. Men också för att han uppenbarligen har bra tjejsmak och inte är tvingad av YG att vara singel fast han är flickidol. (Jag vill liksom att idolerna ska få vara ihop men helst att de ska smyga med det. Öh. Lite elakt mot idolerna kanske men jag är besatt av idén om fangirls/fanboys dagdrömmar om storslagen kärlek.)

   Faktum är också att vi trott att G-Dragon har haft flickvän ett tag så historien gör att vi får rätt. YES. (Vi har dock inte haft en aning om vem hon är, eller hur hon ser ut, en kvinnlig Hyun Joong låter mycket bra.) Om man tex. tittar noggrant på nya intervjuer där han får flickvänsfrågan kan man se på hans minspel och sätt att svara att han nog inte direkt är singel. Vi är så nördiga. Ha!
   Och tack för komplimangen. /j

Kommentarer är stängda.