Ont i magen

Jag slöar och äter rester från gårdagens försök till ddeokbokki och miyeok guk (ska säkert inte alls se ut så här, innehålla fish cakes och inte färgglada grönsaker, jag vet, men vi försökte med inspiration härifrån och från den goda anrättning vår kompis Lars bjöd på för en tid sedan).

Jag har haft finbesök från Malmö och Uppsala hela helgen och har gjort mitt bästa för att hålla helgen så koreansk som möjligt. Det resulterade framförallt i ett massa ätande som bibimbap på Koreana, pepero, choko pies och så det här då (dessvärre är jag så orutinerad bloggare att jag glömde fota igår när det var nylagat, findukat och fingarnerat. Nu ser det mest, hm, kladdigt ut. Men det var gott och nu har jag ont i magen av total mätthet. För er som inte ätit rice cakes: de verkar svälla något oerhört i magen. )
Mätthet är dock inte min enda anledning till magvärk. Även det här bidrar. PROFFS!

Avslutandes magontsorsak är mina favorittöntar som tramsar och trollar fram duvor. Jag får ont i magen för att jag tycker så mycket om dem. AAAAHHH, så himla töntiga. Det är så himla ♥♥♥♥♥. Töntar är för alltid mina favoritpersoner. Jag får även ont i magen (och hela kroppen, framförallt hjärtat) av vetskapen att Onew innan eller efter det här får det anfall som jag fortfarande vet tror var panikångest. Så himla jobbigt. Aj aj aj. AJ. Blä. Men tramset, ♥ always and forever.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Mat, Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ont i magen

 1. dancingonourown skriver:

  Big Bang.
  Kanske är jag ett lite för passivt Big Bang-fan. Men jag har inte tänkt på att TOP är så fruktansvärt dålig på att dansa tidigare. Har han inte hunnit repa? Jag har tänkt att han nog är sämst i Big Bang kanske en nivå under Jaejoong men inte direkt dålig. Det här är ju i klass med Heechul. Han kikar på de andra, tappar bort sig och fjuttar med armarna. Hans scennärvaro täcker ju dock upp det helt dess emellan. Men proffsigt ser det faktiskt inte ut i mina ögon. I övrigt är det mycket fint. G-dragons jacka vill jag ha. /j

  • dancingonourown skriver:

   Detaljer. Jag menar att det inte spelar någon roll huruvida någon kikar eller ej. Proffs syftade till en scenpondus som gör att allt annat blir oväsentligt för mig./e

   • dancingonourown skriver:

    Jo de är sjukt duktiga. Jag kanske lät lite hård. Blev bara väldigt förvånad för att det var så himla påtagligt att jag började fundera runt om hans feldansande var ett faktum bland fans och att han därför spelade på det, om han inte hunnit repa eller om det var något annat fel? Jag blev typ lite nervös av det. /j

 2. thefutureisidol skriver:

  Jag älskar att vissa personer trollar fram duvor, och tackar för att man kan bli inspirerad av min matlganing…/L

Kommentarer är stängda.